Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν είναι μόνο το ΟΑΚΑ, δείτε το Μπερναμπέου!

Πριν από μερικές ημέρες πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των Ελλήνων φιλάθλων ήταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο ήταν αδύνατο να φιλοξενήσει αγώνες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Όλοι έλεγαν ότι η εικόνα του ΟΑΚΑ διασύρει την Ελλάδα στο εξωτερικό, όμως δεν είναι
ελληνική πρωτοτυπία το εν λόγω γεγονός.
Χθες στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε την Οσασούνα, όμως το έδαφος του γηπέδου δεν επέτρεπε να παιχτεί θεαματικό ποδόσφαιρο. Σε ένα σημείο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν σε τραγική κατάσταση, αφού δεν υπήρχε χορτάρι, αλλά άμμος και μπορούσε να τραυματιστεί κάποιος παίκτης.


Ένας από τους παίκτες που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αναγνώρισε ότι αυτό επιβράδυνε το ρυθμό του παιχνιδιού. Από την πλευρά της, η διοίκηση του συλλόγου έχει επιλέξει μια συντηρητική λύση, η οποία φαίνεται πως είναι η καλύτερη. Αρχικά έχει επιλεγεί να γίνει σταδιακή θεραπεία του χλοοτάπητα. Αν δεν γίνει, τότε θα γίνει ολική αλλαγή του χορταριού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...