Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις


e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Σελήνη στον Τοξότη σας επιφυλάσσει εκπλήξεις πνευματικού και επικοινωνιακού περιεχομένου. Μην αφήσετε τις δυσκολίες
που πρόκειται να αντιμετωπίσετε με τον-την σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας να σας κατακυριεύουν. Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου θα σας λύσει τη γλώσσα παραπάνω από ότι νομίζετε αλλά και τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα δημιουργικό σας σχέδιο προχωράει αβίαστα όμως οι δυσκολίες συνεννόησης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας προβληματίσουν έντονα. Με την νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό και την αρμονική σχέση μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα, η ενασχόλησης σας με οικονομικά ζητήματα θα σας απορροφήσει σχεδόν όλη την ημέρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να μπλοκάρει, όμως η παραμονή του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα σας χαρίσει τη ζωτικότητα που χρειάζεστε. Ο αυθορμητισμός μπορεί να σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού σας επαγγελματικού ή προσωπικού σας σχεδίου. Κάποιοι από το περιβάλλον σας ενδέχεται να μην είναι σύμφωνοι μαζί σας γι αυτό πείτε λιγότερα από όσα χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού πολύ πιθανό σήμερα να πετύχετε μια συμφωνία πάνω στην οποία έχετε δουλέψει αρκετά. Το λιμάνι σας είναι το σπίτι σας και η οικογένεια σας, όμως δεν είναι ανάγκη να υπερβάλλετε είτε υλικά είτε συναισθηματικά. Όλοι μας έχουμε ανάγκη από χώρο και χρόνο.

ΛΕΩΝ

Σημαντική ημέρα να αφιερωθείτε στον σύντροφο σας, στα παιδιά σας και σε όλα εκείνα που σας χαρίζουν χαμόγελα και σας εμπνέουν. Οι κρυφές σας επιθυμίες επαγγελματικές ή αισθηματικές δεν παίρνουν ακόμα σάρκα και οστά αλλά αυτό μην αφήσετε να γίνει η αιτία που θα κολλήσετε γιατί τα καλύτερα είναι πολύ κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ημέρα αφιερωμένη σε δουλείες και υποχρεώσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα θα είναι η σημερινή για εσάς. Πιθανόν να σας βοηθήσουν κάποια άτομα από την οικογένεια σας να φέρετε εις πέρας σχολαστικές εργασίες. Προσέχετε μόνο αυτή σας η προσκόλληση στα οργανωτικά και πρακτικά θέματα να μην γίνει η αφορμή που θα παραμελήσετε τις συζυγικές σας υποχρεώσεις, γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς έχει και αυτός τις δικές του ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας σήμερα μπαίνουν σε προτεραιότητα, με τη νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό, η οποία θα τονίσει ακόμη περισσότερο την ανάγκη σας να είστε με τους αγαπημένους σας. Η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να είναι ταραχώδης, όμως αναμένεται βελτίωση. Προσέχετε παρασκηνιακές ενέργειες στον επαγγελματικό ή στον προσωπικό σας τομέα, γιατί μπορεί να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο σας οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις πάνε πακέτο με τη δημόσια εικόνα σας η οποία θα είναι τολμηρή ώστε να λάβετε υποστήριξη ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη αφού αυτό που σας ενδιαφέρει αυτήν την εποχή είναι να λειτουργήσετε περισσότερο συλλογικά παρά ομαδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή ημέρα έχετε πολλές πιθανότητες να εξομαλύνετε πολλές διαφορές μέσω επικοινωνίας είτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είτε στις καθημερινές σας συναναστροφές, που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Οικονομική ενίσχυση προβλέπεται και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με σύνεση καθώς έχει ξεκινήσει περίοδος αναδιοργάνωσης των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή ημέρα θα δώσετε προτεραιότητα στις σχέσεις σας, οι οποίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο μέσω συζητήσεων ή μέσω σημαντικών αποφάσεων. Καλυτέρευση συνθηκών καθημερινής διαβίωσης και δουλειάς είναι τα θετικά σημεία της ημέρας με τη νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδιαφέρουσα ημέρα για την ερωτική σας ζωή με γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σε σχέσεις, αν είστε μόνοι ή μόνες. Η αρμονική όψη Σελήνης –Ποσειδώνα σας προσφέρει ευχάριστες συνθήκες στο χώρο του σπιτιού, καθώς αποφασίζετε να διαμορφώσετε τους χώρους σας. Έχετε στο νου σας όμως πως θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες από την οικογένεια σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Παράλληλα με τις ευχάριστες επαφές που θα σας προσφέρει η σημερινή όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, ακόμη και από τα κοντινά σας πρόσωπα θα έχετε σημαντικά οφέλη. Στα οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν μην έχετε την παρορμητικότητα ως σύμβουλος σας, γιατί θα κάνετε κακό στην τσέπη σας.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...