Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη της Honda στο παγκόσμιο Εnduro στις Σέρρες

Πριν από λίγες ημέρες, η πόλη των Σερρών φιλοξένησε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων αναβατών αλλά και χιλιάδων θεατών. Η εργοστασιακή ομάδα HM Honda Zanardo της Jolly Racing Team με οδηγό τον Mika Ahola κατέλαβε την 1η θέση, ενώ σημαντική επιτυχία...
ήταν αυτή της Honda Racing Hellas, με τον Βασίλη Σιαφαρίκα να τερματίζει πρώτος Έλληνας αναβάτης (8ος και 9ος στο διήμερο αγώνα) σημειώνοντας 19 ολόκληρους βαθμούς στο WEC.
Μιλώντας για τη μεγάλη του επιτυχία, ο Βασίλης Σιαφαρίκας τόνισε χαρακτηριστικά: «Εδώ είναι παγκόσμιο και δεν χωρούν αστεία. Βάλαμε το κεφάλι κάτω και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Είχαμε καινούργιες ειδικές, που ήταν πολύ απαιτητικές, αλλά και οι παλιές είχαν σκαφτεί από τις πολλές προπονήσεις και τους τοπικούς αγώνες και ήταν πλέον επικίνδυνες για τους ρυθμούς του παγκοσμίου. Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα και οφείλω να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά την Honda Σαρακάκης και τον Νίκο Ζουρνατζή που είναι πάντα στο πλευρό μου. Είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα να αγωνίζομαι κοντά στον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Mika Ahola και την εργοστασιακή ομάδα Jolly Racing. Νομίζω ότι έχω να μάθω πολλά ακόμα και βλέπω ότι βελτιώνομαι συνέχεια. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και του χρόνου».
Η Honda Racing Hellas συμμετείχε στον αγώνα με τους αναβάτες σε τρεις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σιαγαρίκας έλαβε μέρος στην Ε1, ο Μιχάλης Τράντζας στην Ε3, ενώ οι Αντώνης Δήμους και Παναγιώτης Κουζής στην EJ.


zougla.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...