Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το νέο αμόρε του Καβαλιέρε ακούει στο όνομα Ρούμπι

Και το όνομα αυτής Ρούμπι, μία 18χρονη, παράνομη μετανάστρια από το Μαρόκο, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ιταλία και ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική επαφή με τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι όταν δεν είχε ακόμη ενηλικιωθεί.
Η Ρούμπι υποστηρίζει πως...
βρέθηκε με τον Καβαλιέρε στη βίλα του έξω από το Μιλάνο. Ο ατίθασος Σίλβιο για να της δείξει την “ευγνωμοσύνη” του, αμέσως μετά, της άφησε χρηματικό ποσό. "Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μου έδωσε χρήματα, μετά τη συνεύρεσή μας",
Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημη έρευνα, αλλά οι αρχές στην Ιταλία, έχουν ετοιμάσει ένα "φάκελο" για τον καβαλιέρε.
Νέο "ερωτικό σκάνδαλο" ή δεύτερο "σκάνδαλο D'Addario" χαρακτηρίζει τη νέα αυτή περιπέτεια του Ιταλού πρωθυπουργού η εφημερίδα “Il Giornale”, εκδότης της οποίας είναι ο αδελφός του Μπερλουσκόνι.
Ταυτόχρονα πάντως, δεν είναι λίγοι κι εκείνοι, που πιστεύουν πως οι κατηγορίες της νεαρής γυναίκας δεν έχουν καμία υπόσταση και πως όλα όσα λέει, είναι μέρος μιας σκευωρίας, με στόχο τον 74χρονο Καβαλίερε.
Η νεαρή 18 ετών σήμερα, υποστηρίζει πως ήταν παρούσα σε ουκ ολίγα ιδιωτικά πάρτυ, που οργάνωσε ο πρωθυπουργός στη βίλα του, μέσα σε ένα χρόνο, όταν ακόμη προσπαθούσε να "εισχωρήσει" στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...