Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις

e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Με τη σημερινή αρμονική όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Άρη επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει κάτι έξω από τα
καθιερωμένα και να ρισκάρετε να ανατρέψετε τις ισορροπίες σας. Αποφύγετε μόνο να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σας, γιατί το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταματήστε να είστε προσκολλημένοι στον σύντροφο σας, αν και η μέρα γενικότερα προσφέρεται για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αρκετά καλή ημέρα επίσης για την καριέρα σας. Με πάθος και αυτοπεποίθηση κατορθώνετε να αποσπάσετε την επιδοκιμασία των ανωτέρων σας και να περάσετε τις ιδέες σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια ομαλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να κάνετε θετικές σκέψεις και να επέμβετε δυναμικά ώστε να λυθούν προβλήματα με κληροδοτήματα, δάνεια ή συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Νιώθετε πως η τύχη βρίσκεται με το μέρος σας ενώ δεν αποκλείεται να σας έρθουν χρήματα από πηγές που δεν είχατε κατά νου. Η αυξημένη ερωτική σας διάθεση θα προκαλέσει έντονα πάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάτε σήμερα την μέρα σας με μια χαλαρή διάθεση αλλά και τάση να φιλοσοφήσετε όσα συμβαίνουν γύρω σας. εύκολα θα κερδίζετε την συμπάθεια των άλλων σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, κρύβοντας αρκετά καλά τις ανασφάλειες σας. Αναστάτωση μπορεί να φέρει κάποιο άτομο στον εργασιακό σας χώρο. Αποφύγετε τις εντάσεις, κάνοντας κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε σας θηλιά στον λαιμό σας τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, ενώ εντελώς διαισθητικά νιώθετε πως κάποιοι υπονομεύουν τους στόχους που έχετε θέσει. Εμφανώς ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένοι, θέλετε να κρυφτείτε από όλα και από όλους. Προσοχή δώστε σε μικροεπεμβάσεις και μικροατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τάση απομόνωσης θα κυριαρχήσει τη σημερινή ημέρα, ενώ όσοι σχετίζεστε με τα καλλιτεχνικά θα έχετε όση έμπνευση απαιτείται για να δημιουργήσετε. Η εσωστρέφεια διαδέχεται την κοινωνικότητα με εσάς να γίνεστε πιο ευχάριστοι. Με ευκολία θα προβάλλεται στους άλλους την προσωπικότητα σας, δείχνοντας αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και διάθεση επικοινωνιακή.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές και βαθιές οι αλλαγές που βιώνετε τη σημερινή ημέρα και κάτω από την επήρεια του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Έχετε υπόψη σας ότι τα έντονα συναισθήματα θα προκαλέσουν ακραίες, ενίοτε και βίαιες συμπεριφορές. Προσέξτε τις δικές σας ενέργειες και τα λόγια σας και μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είστε έτοιμοι για τις επιπτώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε οικογενειακά σας θέματα είναι καθαρά υποκειμενικά, γι αυτό αποφύγετε την αυστηρή κριτική εις βάρος των συναδέλφων σας ή των υφισταμένων σας. Η ερωτική σας ζωή από την άλλη φαίνεται πως αρχίζει να είναι αρκετά περίπλοκη με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε σήμερα με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό οικονομικά ρίσκα, αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να υποστείτε και τις αρνητικές συνέπειες. Στα οικογενειακά σας, αν θέλετε να επιλύσετε κάποια θέματα, βρείτε έναν πιο διπλωματικό τρόπο έκφρασης και αντιμετώπισης, ώστε να έρθουν τα πράγματα σε ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα κληθείτε να αποδείξετε στον εαυτό σας και στον σύντροφο σας ότι έχετε κάνει σωστή διαχείριση των κοινών σας οικονομικών, ώστε να αποφύγετε φασαρίες και διαπληκτισμούς. Μην συνεχίζετε τα ίδια λάθη και μην κάνετε αγορές που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό, παρά πρόσκαιρα να σας καλύψουν το συναισθηματικό σας κενό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προωθήστε σήμερα με μοναδικό τρόπο τις ιδέες σας και τα σχέδια σας, ενώ καλό θα είναι να προσέχετε και τυχόν κρυφούς εχθρούς. Εκκρεμείς νομικές υποθέσεις φτάνουν στην λήξη τους, ενώ κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον προς το άτομο σας, με αποτέλεσμα να σας προκαλέσει αμηχανία.

ΙΧΘΕΙΣ

Στην εργασία σας καταφέρνετε να γοητεύσετε ακόμη και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας με την διπλωματία, το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που θα σας προσφέρουν οι ευνοϊκές πλανητικές όψεις της ημέρας. Αποφάσεις που αφορούν την σχέση σας ή κάποιες αλλαγές που έχετε στο πλάνο σας καλύτερα να τις αφήσετε για αργότερα.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...