Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις

e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και την Αφροδίτη που πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό,
πιθανόν κάποιοι από εσάς να περάσετε μια μικρή στεναχώρια με μέλη της οικογένειας σας και αγωνία να σας κυριεύσει σχετικά με επαγγελματικά σας θέματα. Αν είστε ΄΄καθαροί΄ δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε σήμερα τις μετακινήσεις σας αλλά και τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας που θα προέρχονται από τη δική σας υποκειμενική και εγωιστική συμπεριφορά. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις συζητήσεις με την εργοδοσία σας και γενικά κάθε είδους παρασκηνιακές ενέργειες και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βρίσκεστε στο μεταίχμιο μεγάλων καταλυτικών αλλαγών στη δουλειά. Βγάλτε την ενέργεια του Άρη στον Σκορπιό σε κινητικότητα και δραστηριότητα κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και αγαπάτε. Με την επιβολή το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απομακρύνετε τους ανθρώπους από γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό, μπορεί να εκδηλωθεί κάποια διαταραχή με τη σχέση σας που να οφείλεται σε οικονομικούς ή συναισθηματικούς λόγους. Προσέξτε πολύ την οικονομική σας διαχείριση και κάντε καλά σκεπτόμενες αγορές και επενδύσεις. Με την αρνητική όψη μεταξύ Ουρανού και Αφροδίτης υπάρχει προδιάθεση για μικροατυχήματα.

ΛΕΩΝ

Μετρήστε τα οικονομικά σας, αποφύγετε σπατάλες και προχωρήστε ανάλογα είναι η συμβουλή της ημέρας με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ζυγό. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, είναι γεγονός ότι αισθάνεστε ανασφάλεια το τελευταίο διάστημα και η καλύτερη τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε με τον αγαπημένο-η σας είναι να του μιλήσετε γι αυτά που αισθάνεστε παρά να επιτίθεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό θα σας πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να κάνετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα όλες τις απαιτούμενες αλλαγές τώρα στη ζωή σας. Κινδυνεύετε όμως να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις με αρνητικά επακόλουθα. Συγκρατήστε την παρόρμηση σας και αναθεωρήστε καλύτερα τους στόχους σας. Η βελτίωση δεν αργεί.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σας και σας φέρνει κάποια απρόοπτα οικονομικά έξοδα που θα σας αγχώσουν, μιας και τον τελευταίο καιρό το πορτοφόλι σας παραμένει συνεχώς και αδικαιολόγητα άδειο. Στα επαγγελματικά σας από τη μια μεριά έχετε ενέργεια και από την άλλη λειτουργείτε καθαρά υποκειμενικά και βιαστικά με αποτέλεσμα να νιώθουν οι συνάδελφοι σας και οι συνεργάτες σας ότι απειλούνται από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα εγωιστική συμπεριφορά με τον σύντροφο σας, γιατί θα βρεθείτε ζημιωμένοι και πληγωμένοι χωρίς να το καταλάβετε. Όσον αφορά τη δουλειά σας βρίσκεστε σε περίοδο αυτογνωσίας που χρειάζεται να μελετήσετε προσεκτικά κάθε σας ενέργεια. Μεγάλη προσοχή γιατί αν βιαστείτε θα κάνετε λάθος επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την σημερινή αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό δώστε παραπάνω προσοχή από τη συνηθισμένη στις μετακινήσεις σας, γιατί ελλοχεύει κίνδυνος μικροτραυματισμού. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο μισοτελειωμένες καταστάσεις που χρειάζονται άμεσα την τακτοποίηση τους. Κάποιος εκνευρισμός, μαζί με ψυχολογική και σωματική κούραση θα σας καταβάλλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ημέρα με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και εσείς ήδη έχετε κουραστεί αρκετά. Το νευρικό σας σύστημα θα είναι λίγο τεντωμένο, γι αυτό αποφύγετε συζητήσεις με μέλη της οικογενείας σας, που μπορεί να οξύνουν τις καταστάσεις και τις σχέσεις σας. Μιλήστε τους γύρω από αυτά που αισθάνεστε προκειμένου να σας καταλάβουν. Δεν είναι ανάγκη να φαίνεστε πάντα ισχυροί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να δημιουργηθούν ορισμένα προβλήματα με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ή ακόμα και απρόοπτες εκδηλώσεις όσον αφορά την επίτευξη των στόχων σας. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από τη δουλειά σας και αυτό στην παρούσα φάση καλύτερα να το αποφύγετε. Θα χάσετε το δίκιο σας από το πουθενά.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα στο Ζυγό θα είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για τους περισσότερους από εσάς, καθώς θα παρουσιαστούν ανατροπές ή και αναβολές σε πράγματα που έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Οι σπατάλες δεν θα απουσιάσουν και σαν φυσικό επακόλουθο και η οικονομική στενότητα. Μην ανησυχήσετε γιατί είναι στο χέρι σας να το κουμαντάρετε.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...