Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις


e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Ανεξάρτητα από το όποιο κλίμα κυριαρχεί εσείς θα θέλατε να κάνετε κάτι δημιουργικό σήμερα. Η αντίθεση όμως Ερμή- Ουρανού
δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για να το κάνετε, φέρνοντας καθυστερήσεις και εντάσεις τόσο στις σχέσεις σας όσο και στα οικονομικά σας. στα αισθηματικά σας ο συναισθηματισμός που θα σας προσφέρει η Σελήνη στην Καρκίνο θα είναι έντονος και καλά θα κάνετε να μην τον υπερεκτιμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε σήμερα με την αντίθεση που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Ουρανό. Την επίδειξη ισχύος με άτομα που δεν σας φταίνε και μην παρασύρεστε σε καμία περίπτωση από τον έντονο συναισθηματισμό που θα προσφέρει σε όλους μας, η Σελήνη στην Καρκίνο. Καλύτερα το έντονο πάθος που θα νιώθετε να το διοχετεύσετε σε ισχυρή σεξουαλικότητα, ώστε να βγεί και κάτι δημιουργικό από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οργανώστε σήμερα με πρόγραμμα και συνέπεια την εργασία σας και επενδύστε έξυπνα στα συναισθηματικά σας. Κερδισμένοι θα είναι όσοι από εσάς βάλουν τον αυθορμητισμό στους στο περιθώριο. Κατά τα άλλα κλείστε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως, αναθεωρήστε σχέσεις αφού τις περάσετε πρώτα από κόσκινο και προσαρμοστείτε χωρίς γκρίνια στην δύσκολη αυτή ημέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους να εδραιώσετε την ισορροπία μεταξύ των αισθηματικών σας ζητημάτων και της καριέρας σας. Διεκδικήστε όσα σας αξίζουν και κυνηγήστε πιο επίμονα τους στόχους σας. Αφήστε τις πολλές ευαισθησίες στην άκρη, γιατί το μόνο που θα σας προσφέρουν θα είναι να σας ρίξουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Τολμήστε σήμερα βαθύτερες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με μεγαλύτερη προσοχή. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα, είστε οι μόνοι που μπορείτε να τα αλλάξετε. Αναδιοργανώστε τη ζωή σας σε νέες βάσεις και εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα μέσα για να κερδίσετε τις μάχες που θα κληθείτε να δώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική θα είναι η σημερινή ημέρα για την εργασία σας, μεταβατική όμως για τα αισθηματικά σας. Προσπαθήστε λοιπόν, όσα κερδίζετε από τον πρώτο τομέα να το επενδύσετε στον άλλον, για να μην χάσετε σε κανέναν από τους δύο. Αναζητήστε νέα μέσα για να υπερασπίσετε τις επιθυμίες σας και να υλοποιήσετε τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Αναθεωρήστε σήμερα σχέσεις και δεσμούς και συμβιβαστείτε με την κατάσταση στο στενό σας περιβάλλον, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς θέλετε. Έχετε το ταλέντο και την διπλωματία στο να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς, οπότε καλό είναι να το χρησιμοποιείτε με κάθε ευκαιρία προς όφελος σας. Κατευθύνετε σωστά το δυναμισμό σας και απελευθερώστε τα συναισθήματα σας, ώστε να εξασφαλίσετε ψυχική υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες οικονομικής φύσεως που θα σας προκύψουν τη σημερινή ημέρα και λήξτε όσο είναι ακόμη νωρίς σχέσεις που δεν λειτουργούν. Δεν προσφέρετε ούτε κερδίζετε τίποτα αν καταπιέζετε ή καταπιέζεστε. Αν κάτι έχει κάνει τον κύκλο του, δεν ωφελεί να προσπαθείτε να του δώσετε την παλιά του αίγλη, όσο κι αν αυτό σας πληγώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναπτύξτε σήμερα μεγαλύτερη υπευθυνότητα και ρεαλισμό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα σας παρουσιαστούν στο χώρο της δουλειάς σας. Οι συνθήκες αλλάζουν και εσείς οφείλετε να προσαρμοστείτε για να μην κακοπεράσετε. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από οικεία σας πρόσωπα, αν θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσουν και θα σας συμβουλεύουν κατάλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κύριο μενού της ημέρας με τον Ερμή να πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ουρανό θα είναι οι αντιπαραθέσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Από την άλλη οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε τώρα θα καταλήξουν σε ενέργειες πιο σταθερές για την πρόοδο σας. Βέβαια πονοκέφαλοι για τα οικονομικά θα σας ταλαιπωρήσουν αφού κάποιες οφειλές και εκκρεμότητες έχουν μείνει αρκετά πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευτείτε σήμερα το πλανητικό σκηνικό και δραστηριοποιηθείτε στην αισθηματική σας ζωή, γιατί τα πράγματα στα επαγγελματικά σας με την αντίθεση που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ουρανό είναι αρκετά αγχωτικά. Στις συζητήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε, πασπαλίστε με λίγη διπλωματία τα λόγια σας, για να ωφεληθείτε και να μην έχετε χασούρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Κινητικότητα και επικοινωνία με αμείωτους ρυθμούς θα είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας, με αναποδιές όμως στα οικονομικά σας ζητήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποφύγετε ανακατατάξεις στα οικογενειακά σας, που θα λάβουν χώρα όμως μέσα σε θερμό κλίμα. Έξτρα έξοδα που θα σας προκύψουν δεν θα είναι ικανά να σας αγχώσουν, όπως συνήθως.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...