Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Επιχείρηση-σκούπα για ναρκωτικά σε ολόκληρη τη χώρα

- Μεγάλες ποσότητες κατέσχεσαν οι Αρχές
- 6 άτομα συνελήφθησαν για τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα
- Μόνο στην Πέλλα, βρήκαν μέσα σε οικόπεδο 470 χασισόδεντρα
Στα Σεβαστιανά της Πέλλας, τα δέντρα καλλιεργούσε ένας 49χρονος και...
με τη φροντίδα του, τα 470 χασισόδεντρα είχαν φτάσει σε ύψος μέχρι και τα 4 μέτρα! Ωστόσο δεν πρόλαβε να πουλήσει τους καρπούς του καθώς βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια των αστυνομικών...
Στα Χανιά, συνελήφθη ένας άνδρας 31 ετών γιατί δίπλα στο μαντρί του είχε "στρώσει" ολόκληρη έκταση με χασισόδεντρα. Για την ακρίβεια, οι αστυνομικοί βρήκαν 34 δενδρύλλια με ύψος από 2,5 μέχρι και 4 μέτρα!
Επίσης, μέσα στο μαντρί του, οι αστυνομικοί βρήκαν ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 1.800 γραμμαρίων.
Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, συνελήφθη ένας 47χρονος γιατί έκρυβε στο ΙΧ του 86 δέματα με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 102 κιλών! Ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα ενώ τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.
Στο Ναύπλιο συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί ηλικίας 28, 41 και 46 χρόνων οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία έκαναν εμπόριο ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί τους παρακολουθούσαν εδώ και μήνες και τελικά κατάφεραν χθες να τους περάσουν χειροπέδες, αφού στην αποθήκη του 28χρονου βρέθηκαν 11 κιλά και 470 γραμμάρια χασίς, τα οποία ήταν χωρισμένα σε 11 συσκευασίες.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 28χρονος είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από τους άλλους δύο που συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: Ένα δέμα με κοκαΐνη βάρους 106 γραμμαρίων, 26 γραμμάρια άγνωστης ουσίας η οποία προοριζόταν για νόθευση της κοκαΐνης, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 13 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος, μία ζυγαριά ακριβείας, 4 κινητά τηλέφωνα, μεγάλο χρηματικό ποσό και δύο 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...