Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πόλεμος κυβέρνησης – ΝΔ για Πάγκαλο

Διαστρέβλωση του δημόσιου διαλόγου και σενάρια καταστροφής καταλογίζουν στη ΝΔ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν, απαντώντας σε δήλωση του...
εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνου Παναγιωτόπουλου.
Ο κ. Πάγκαλος στη δήλωση του εκφράζει την χαρά του «γιατί η Νέα Δημοκρατία υιοθέτησε, με αφορμή μια θεωρητική συζήτηση για τη σχέση μιας οποιασδήποτε χώρας με το χρέος που την βαρύνει, το σύνολο των επιχειρημάτων του ΠΑΣΟΚ για την ανάγκη πιστής εφαρμογής όλων των όρων του Μνημονίου, ώστε να επιτευχθεί με την αξιοποίηση του μηχανισμού, που ο Πρωθυπουργός επέτυχε για τη χρηματοδότηση των άμεσων αναγκών της χώρας, η μείωση του δημοσίου ελλείμματος».


«Είναι προφανές», προσθέτει, «ότι η ΝΔ έχει φαντασιώσεις και διαθέτει εκπληκτικές ικανότητες διαστροφής όλων όσων περιλαμβάνονται στο δημόσιο διάλογο».


«Αφού κατέστρεψε ως κυβέρνηση την οικονομία, προσπαθεί τώρα με τις συκοφαντίες, τις αφελείς διαβολές και το κουτσομπολιό να λοβοτομήσει το πολιτικό και επιστημονικό προσωπικό της χώρας» καταλήγει στη δήλωση του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τη ΝΔ ότι για να ξεφύγει από τα αδιέξοδα της πολιτικής της ανυπαρξίας, αναπτύσει σενάρια συνομωσίας διαστρεβλώνοντας συνειδητά τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου.


Πάγια θέση της κυβέρνησης, τονίζει ο κ. Πεταλωτής, είναι «η απαρέγκλιτη τήρηση των στόχων του προγράμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση και η υλοποίησή τους. Και αυτό πράττουμε με πλήρη συνέπεια και υπευθυνότητα».


protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...