Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις

e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Σας απασχολεί εδώ και καιρό το πότε και το πώς μπορούν να υλοποιηθούν τα σχέδια σας και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για
να πλησιάσετε πρόσωπα και να αναλύσετε τις καταστάσεις, ώστε να το πετύχετε. Στα ερωτικά σας θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια πρόκληση από το παρελθόν. Μην ενδώσετε γιατί τα μυστικά δεν παραμένουν για πάντα κρυφά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε έντονη την ανάγκη να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας και να παραμερίσετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Καλά θα κάνετε όμως να συγκρατήσετε αυτήν σας την επιθυμία και να αφιερωθείτε εξολοκλήρου στη δουλειά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος προσωρινής διακοπής ή αντικατάστασης του ατόμου σας με κάποιον άλλον, πιο πρόθυμο από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να μην δείχνετε την κούραση που νιώθετε και να μην αποκοπείτε από τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα βρείτε σήμερα κάποιο σωστό και εχέμυθο άτομο να καταλάβει τα προβλήματα σας, τώρα που έχετε ανάγκη να συζητήσετε, αναζητώντας υποσυνείδητα κάποια συμβουλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Σκορπιό ενδέχεται σήμερα να έχετε απρόσμενους επισκέπτες που θα χαλάσουν την οικογενειακή σας γαλήνη. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να το αποτρέψετε, ισχυριζόμενοι μεγάλο φόρτο εργασίας και κοινωνικών υποχρεώσεων, προστατεύοντας έτσι την ηρεμία σας.

ΛΕΩΝ

Αν αναζητάτε κάποιο τρόπο οικονομικής βοήθειας θα τον βρείτε σήμερα σε πρόσωπο του πολύ κοντινού σας περιβάλλοντος. Κρατήστε μόνο το θέμα σε εχεμύθεια από τους υπόλοιπους και μην αποκαλύπτετε σε κανέναν την πηγή σας. από το απόγευμα και μετά θα έχετε την τάση να αποσυρθείτε για λίγο από τις κοινωνικότητες. Αναπαυτείτε και κάντε την αυτοκριτική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμη κι αν τα νεύρα σας σήμερα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί, προσπαθήστε να μη φανεί αυτό πέρα από το κοντινό σας περιβάλλον, γιατί υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές σας που περιμένουν ένα στραβοπάτημα σας για να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Στα αισθηματικά σας δεν θα αποφύγετε συγκρούσεις με τη σχέση σας για οικονομικά θέματα που έχετε αμελήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας σας προσφέρει σήμερα δυνατότητες τακτοποίησης σε τρέχοντα ζητήματα αλλά και σημαντικές προοπτικές σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα θελήσετε να κάνετε. Η μέρα προσφέρεται για να επεξεργαστείτε και να αναπροσαρμόσετε με ηρεμία τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, καθώς και τις συλλογικές προσπάθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιο σας καλό θα είναι να προσέξετε σήμερα τις επιλογές σας, τα λάθη και τις παραλείψεις που θα μπορούσαν εύκολα να σας οδηγήσουν σε παροδικές απογοητεύσεις και καθυστερήσεις των επαγγελματικών σας σχεδίων. Οργανωθείτε καλύτερα και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, κυρίως αν αυτά που επιδιώκετε να κάνετε προϋποθέτουν πείρα και ανάλογες απιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή ημέρα για τα οικονομικά σας, μιας και έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να ανταμειφθείτε από νέες εργασιακές συμφωνίες ή συνεργασίες που θα κάνετε. Οι καταστάσεις στις πρακτικές υποθέσεις σας παίρνουν τώρα την τροπή που επιθυμείτε, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε νέα κίνητρα σε αντικείμενα απασχόλησης που θα σας ικανοποιήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις, φαίνεται πως από σήμερα και στο εξής θα αρχίζουν σταδιακά να υποχωρούν, αλλά να μην επιλύονται στο βαθμό που περιμένατε, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείτε για ακόμη μια φορά τις άμυνες σας και να γίνεστε απόμακροι ακόμη και με ανθρώπους που δεν φταίνε. Προσέξτε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει σήμερα να σκεφτείτε μέσα και τρόπους που θα σας απαλλάξουν από πάγια προβλήματα στις πρακτικές σας υποθέσεις. Στα αισθηματικά σας αυτή η όψη σας βοηθά να κάνετε προσωπικές σας προσδοκίες πραγματικότητα και να δώσετε νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας σήμερα πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας για την επίτευξη των στόχων σας. Αποδεχτείτε όλες τις προκλήσεις, γιατί κάποια άτομα που δεν το περιμένετε, μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά. Στα αισθηματικά αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τις εκδηλώσεις του συντρόφου σας.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...