Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Θαμώνας στριπτιζάδικου, παραλίγο να χάσει το μάτι του όταν μια χορεύτρια τον χτύπησε κατά λάθος με το τακούνι στο πρόσωπο

Ένας Αμερικανός στη Φλόριντα, εξασφάλισε χρήματα για σέξι χορούς για το υπόλοιπο της ζωής του, καθώς με εξωδικαστικό συμβιβασμό, θα πάρει ως αποζημίωση 650.000 δολάρια από ιδιοκτήτη στριπτιζάδικου.
Ο λόγος, ένα στριπτίζ που...
έβγαζε μάτι, όχι λόγω των προσόντων της χορεύτριας, αλλά εξαιτίας της απροσεξίας της.
Το 2008, ο Μάικλ Αϊρλανt, απολάμβανε το σόου στο "Cheetah Club", όταν πλησίασε λίγο παραπάνω τη σκηνή. Εκείνη τη στιγμή μια στριπτιζέζ με ψηλά τακούνια έκανε στροφή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο μάτι και να του σπάσει οστά κάτω από το μάτι και στη μύτη.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο πελάτης τους μετά το χτύπημα τα έβλεπε διπλά. Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο κακό όταν βρίσκεσαι σε στριπτιζάδικο, αλλά τέλος πάντων.
Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να πληρώσει ώστε να μη φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο, καθώς ο τραυματισμός ήταν αρκετά σοβαρός.
"Όταν έγινε η μήνυση, πολλοί δεν την πήραν στα σοβαρά, επειδή το περιστατικό συνέβη μέσα σε στριπτιζάδικο. Ωστόσο το ύψος του ποσού δείχνει πόσο σοβαρό ήταν" δήλωσε ο Λέικ Λίταλ, δικηγόρος του θύματος.
Πάντως ο Αϊρλαντ, αν ξαναπάει σε στριπτιζάδικο, θα πρέπει να κεράσει ένα γύρο χορούς όλους τους θαμώνες. Τόσα χρήματα πήρε.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...