Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Την εκπομπή άνοιξαν οι Ελένη Φουρέιρα, Έυη Αδάμ, Αμαρυλλίς και Μαρία Κορινθίου, που βγήκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί το Alejandro της Lady Gaga. Ακολούθησαν οι υπόλοιποι παίκτες σε ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων που ερμήνευαν η κάθε μία και από ένα τραγούδι.

Αίσθηση και πολύ γέλιο προκάλεσαν τα σκετσάκια του Γιώργου Καπουτζίδη πριν από κάθε διαγωνιζόμενο ζευγάρι. To πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο;
Όταν βγήκε στη σκηνή με μαγιό και μπουρνούζι πριν απο το ντουέτο της Ραλλίας Χρηστίδου με τον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη.

Το πρώτο ζευγάρι που διαγωνίστηκε ήταν η Μαριάννα Πολυχρονίδη με τον Ησαΐα Ματιάμπα που τραγούδησαν το Telephone της Beyonce με τη Lady Gaga και συγκέντρωσαν 31 βαθμούς. Ακολούθησαν η τραγουδίστρια Ελπίδα μαζί με τον ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη που τραγούδησαν την διασκευή της Άννας Βίσση στο τραγούδι Breathless με τίτλο "Κόντρα". Η βαθμολογία τους ήταν 36 βαθμοί. 

Τρίτη βγήκε η Μαρία Κορινθίου με τον ράπερ Bo, που συγκέντρωσαν 29 βαθμούς, τραγουδώντας το "Spin my world". Αμέσως μετά στη σκηνή βρέθηκαν ο Αντώνης Βλοντάκης με τη Ραλλία Χριστίδου που τραγούδησαν το "Πριν μας δει κανείς" του Μύρωνα Στρατή και συγκέντρωσαν 27 βαθμούς.
Το ντουέτο Κατερίνας Στικούδη- Νίκου Μίχα συγκέντρωσε 28 βαθμούς για το τραγούδι "Tainted Love", ενώ ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τη Φλώρα Θεοδώρου τραγούδησαν το "Η Καρδιά μου" του Γιώργου Μαζωνάκη και πήραν 27 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς συγκέντρωσαν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Αμαρυλλίδα που τραγούδησαν αμέσως μετά το "Dance with somebody". Επόμενο ζευγάρι ήταν ο Χρήστος Χολίδης με την Μαρία Μπεκατώρου με το "Είσαι παιδί μου πειρασμός". Η τσαχπινιά και το κέφι της Μαρίας έκλεψαν την παράσταση και δεν πέρασαν απαρατήρητα από την κριτική επιτροπή που τους βαθμολόγησε με 29 βαθμούς.

Ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, Μιχάλης Μουρούτσος, με την Τζώρτζια Κεφαλά από τους Μπλε τραγούδησαν ένα medley του "Loosing my religion" μαζί με το " Τα Λόγια Κομμάτια" και πήραν 28 βαθμούς. Μάλιστα, η κριτική επιτροπή σχολίασε πως, ενώ φωνητικά ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν τα κατάφερε όσο καλύτερα θα μπορούσε, ήταν άξιος συγχαρητηρίων για την δύσκολη επιλογή της ερμηνείας ενός medley.  Το επόμενο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή ήταν ο Κώστας Καραφώτης με την Ελένη Φιλίνη που τραγούδησαν το ντουέτο του Αντώνη Ρέμου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη "Σ' αγαπώ" και συγκέντρωσαν 31 βαθμούς.
Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν η Ελένη Φουρέιρα με τον Παναγιώτη Πετράκη που τραγούδησαν το "Sexy Back" του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Η νεαρή τραγουδίστρια αποθεώθηκε από το κοινό και το ζευγάρι ισοβάθμισε με την Ελπίδα και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αφού η ερμηνεία τους βαθμολογήθηκε με 36 βαθμούς. Τέλος, ο Λευτέρης Πανταζής, τον οποίο μάλιστα ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδύθηκε και σε ένα από τα διαφημιστικά σποτάκια του Just the two of us, με την Εύη Αδάμ τραγούδησαν το "Στης Εκκλησιάς την πόρτα" και συγκέντρωσαν 29 βαθμούς.

Στο τέλος  της βραδιάς η κριτική επιτροπή κλήθηκε να αποφασίσει ποιο από τα δύο ζευγάρια που με την ισοβαθμία τους βρέθηκαν στην πρώτη θέση, θα έπαιρνε την ασυλία στο επόμενο Just the two of us, σύμφωνα με τον κανονισμό. Επειδή ούτε οι τέσσερις κριτές μπορούσαν να αποφασίσουν (ψήφισαν δύο υπέρ των Ελπίδας- Θεοχάρη Ιωαννίδη και δύο υπέρ των Παναγιώτη Πετράκη- Ελένης Φουρέιρα), ο πρόεδρος Κώστας Τουρνάς πέταξε ένα νόμισμα και με τη μέθοδο "κορώνα ή γράμματα" την ασυλία κέρδισαν οι Ελπίδα με τον Ιωαννίδη (προκαλώντας τον ενθουσιασμό του μάνατζέρ του, Ηλία Ψινάκη που βρισκόταν στα παρασκήνια). Έτσι, την επόμενη εβδομάδα, το ζευγάρι απαλάσσεται από την διαδικασία αποχώρησης.

yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...