Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Διαφορά με Χιμένεθ, κοιτάζει κι αλλού

Σημαντική διαφορά προκύπτει στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ και η διοίκηση της ΠΑΕ παρότι συνεχίζει τις επαφές έχει αρχίσει να εξετάζει και μία άλλη λύση που φημολογείται πως είναι από τη γαλλική αγορά.
Ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός εμμένει στις απαιτήσεις του για

800.000 ευρώ ετησίως, συν 300.000 ευρώ συνολικά για τους τρεις συνεργάτες του, την ώρα που η προσφορά της «Ένωσης» είναι κατά 150.000 ευρώ μικρότερη τόσο για τον ίδιο, όσοι και για το επιτελείο του (δύο βοηθοί κι ένας γυμναστής). Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη τη μάχη, ωστόσο έχει αρχίσει ήδη να μιλά με έναν ακόμη προπονητή, για τον οποίο δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει ακόμη το παραμικρό. Κάποιες φήμες κάνουν λόγο για τεχνικό από τη Γαλλία. Ως τρίτη λύση, πίσω από τον Μανόλο Χιμένεθ και τον άγνωστο «Χ», υπάρχει το όνομα του Πάουλο Σόουζα, που δεν έχει διαγραφεί οριστικά από τη λίστα της ΑΕΚ.
Πρόθεση της διοίκησης είναι η πρόσληψη του προπονητή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη, προκειμένου ο νέος τεχνικός να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να πιάσει δουλειά εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος.


sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...