Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ζήτησε συγγνώμη ο Ιμπαγάσα για τα νεύρα του

Μετανιωμένος για την υπερβολική του αντίδραση στο φιλικό με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, αναγνωρίζοντας πως ήταν υπερβολικός ο τρόπος που αντιμετώπισε τον νεαρό Βραζιλιάνο της ομάδας. Κίνηση για να βρεθούν οι φίλοι του
Ολυμπιακού στην Ξάνθη, θα κάνει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.
«Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Συγγνώμη, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά στο μέλλον. Ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω. Ήταν υπερβολικός ο τρόπος μου, δεν ξέρω τι με έπιασε», δήλωσε ο Ιμπαγάσα στους συμπαίκτες του και στον προπονητή του. Με τον τελευταίο μάλιστα είχε και τετ-α-τετ για να τελειώσει μια και καλή το θέμα, ζητώντας και από αυτόν συγνώμη για την απρεπή αντίδρασή του.
«Όπως και με τον Παναθηναϊκό»
Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για δώσουν το παρών οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, στο προσεχές παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Προτίθενται μάλιστα, να φέρουν ως επιχείρημα την παρουσία των 3.000 φίλων του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, παρά τη σχετική απαγόρευση. Για τον λόγο αυτόν, θα αποσταλεί και επιστολή στη Γ.Γ.Α, ώστε να παραχωρηθούν τελικά τα 1.200 εισιτήρια που έχουν εξασφαλιστεί από την ΠΑΕ Ξάνθη.
«Καταρχήν κακώς συνεχίζουν να ευθυγραμμίζονται τα όσα συνέβησαν στο δικό μας ματς με τον Πανσερραϊκό με αυτά που έγιναν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καβάλα. Αυτό είναι το ένα.
»Το άλλο έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο Παγκρήτιο κρατήθηκε συγκεκριμένη θύρα για τους φίλους του Παναθηναϊκού και απόδειξη είναι ότι βρέθηκαν 3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην ίδια θύρα. Το ίδιο θα θέλαμε να γίνει και εμάς», τόνιζαν χαρακτηριστικά επίσημοι κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...