Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Έργα σε υπόγειες διαβάσεις της Αθήνας

Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και επισκευών θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε υπόγειες διαβάσεις στην Αθήνα.
Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού, συντήρησης ηλεκτροφωτισμού, στις υπόγειες διαβάσεις αυτοκινήτων:



- Κηφισού και Αθηνών (Καβάλας)
- Θηβών-Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
- Διασταύρωση Μαγούλας


Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 06:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας και θα περιορίζονται, κάθε φορά, σε μία λωρίδα, ανά διεύθυνση.


Από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης-καθαρισμού των φρεατίων, χρωματισμού των τοιχίων και της οροφής, με εφαρμογή αντιρρυπαντικής προστασίας και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, στην υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων στη διασταύρωση των λεωφόρων Κηφισού και Αθηνών (Καβάλας). Οι εργασίες θα εκτελούνται όλο το 24ωρο και θα περιορίζονται, κάθε φορά, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά διεύθυνση.


Εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού θα εκτελούνται στην υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων στην Παλιά Παραλιακή, στο ύψος του Ιπποδρόμου, από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Οι εργασίες θα διαρκούν ολόκληρο το 24ωρο και θα περιορίζονται, κάθε φορά, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά διεύθυνση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...