Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Για το πρώτο τρίποντο με Λετονία

Η Εθνική ομάδα είναι έτοιμη για την πρώτη νίκη της στα προκριματικά του Euro 2012 απέναντι στην Λετονία απόψε στο Καραϊσκάκη (21.45-MEGA). Νέο αίμα στην ενδεκάδα από τον Φερνάντο Σάντος, τιμή για τον Γιώργο Καραγκούνη που συμπληρώνει 100 συμμετοχές.
Ο αποψινός αγώνας είναι πολύ κρίσιμος καθώς η Εθνική πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο εάν θέλει να
διατηρήσει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης, ενώ με νίκη παίρνει κεφάλι στον όμιλο μέχρι το αυριανό ματς του Ισραήλ με την Κροατία. Αλλά και ανεβαίνει ψυχολογικά ενόψει του πιο δύκολου αγώνα της προσεχούς Τρίτης, εναντίον του Ισραήλ, πάλι στο Καραϊσκάκη.
Μπροστά σε περίπου 15.000 θεατές, ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται αν ξεκινήσει το παιχνίδι με Σηφάκη-Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα-Τζιόλη, Κατσουράνη, Καραγκούνη-Νίνη, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Σπυρόπουλος, Κονέ, αλλά και ο Γιώργος Σαμαράς που προπονήθηκε χτες και είναι διαθέσιμος.
Πριν από τον αγώνα θα τιμηθεί ο Γιώργος Καραγκούνης που συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την Εθνική, φτάνοντας τον Άγγελο Μπασινά και πίσω πλέον μόνον από τον Θόδωρο Ζαγοράκη που έχει 120. Όποτε παίκτης συμπληρώνει 100 παιχνίδια, η Εθνική κερδίζει κι αυτό είναι ένα καλό σημάδι για απόψε!
Στο άλλο παίχνίδι του ομίλου η Γεωργία υποδέχεται την Μάλτα ενώ το Σάββατο θα παίξουν Ισραήλ-Κροατία.


Η βαθμολογία:


Κροατία 4


Ισραήλ 4


Λετονία 3


Ελλάδα 2


Γεωργία 2


Μάλτα 0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...