Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πώς θα ξεφορτωθείτε ένα φάντασμα!

Μην τρέμετε από φόβο, υπάρχει τρόπος για να γίνει ο καθένας...Ghost Buster!
Πιστεύετε στα φαντάσματα; Εάν ναι, τότε ο Scott Petullo είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε σε περίπτωση που έχετε βρεθεί σε όχι και τόσο φιλικές σχέσεις μαζί τους. Έχοντας ασχοληθεί για πάνω από 14 χρόνια με τον καθαρισμό σπιτιών από ενέργειες που προέρχονται από το «Υπερπέραν» και ελευθερώνοντας ανθρώπους από την αρνητική εξουσία που τους ασκούσαν ασώματα πνεύματα, ο Pettulo αναφέρει ότι είναι πεπεισμένος πως τα φαντάσματα είναι πολύ πιο συνηθισμένα από όσο πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Στην ιστοσελίδα opposingviews.com προτείνει...
στους ενδιαφερόμενους να μην υποταχθούν στο φόβο τους, εφόσον τα περισσότερα φαντάσματα είναι απλά ένας μπελάς όπως τα κουνούπια και δεν αποτελούν πραγματική απειλή, αρκεί να ξέρει κανείς πώς θα τα αντιμετωπίσει. Γράφει ο Petullo:
Θέτοντάς το απλά, ένα φάντασμα είναι η αποχωρισμένη από το σώμα ψυχή κάποιου, που το σώμα του πέθανε. Αντί να πάνε προς το «Φως», οι ψυχές που είναι φαντάσματα παραμένουν δεμένες στη Γη. Οι κυνηγοί φαντασμάτων στην τηλεόραση κάνουν πολύ καλή δουλειά στο να ανιχνεύουν παραφυσική δραστηριότητα, αλλά συνήθως δεν καταφέρνουν να στείλουν το φάντασμα εκεί που χρειάζεται να πάει ώστε να συνεχίσει την πνευματική του εξέλιξη: στο Φως. Αυτό το τελικό βήμα στο δάμασμα των φαντασμάτων συχνά παραβλέπεται, αλλά είναι σημαντικό επειδή εάν δε γίνει, το φάντασμα θα συνεχίσει να προκαλεί προβλήματα στον εαυτό του και στους άλλους.
Εξαρτήσεις, προσκολλήσεις σε οικεία μέρη, ξαφνικός και μη αναμενόμενος θάνατος, αυτοκτονία, εκδίκηση και φόβος για την «κόλαση» μπορούν να είναι αιτίες που κάνουν τα φαντάσματα να παραμένουν. Μπορεί το μέρος που πέθαναν να είναι το σπίτι σας, μπορεί όμως να μπήκαν στο σπίτι τυχαία, ή να σας ακολούθησαν από το νοσοκομείο, το νεκροταφείο ή ακόμα και από το μπαρ, για παράδειγμα.
Πώς το ξέρετε ότι έχετε ένα φάντασμα που στοιχειώνει στο σπίτι σας; Υπάρχουν σημάδια που περιλαμβάνουν ανεξήγητους ήχους και φωνές, εξαφανίσεις αντικειμένων, ηλεκτρονικές συσκευές που ανοίγουν και κλείνουν μόνες τους, μικρά παιδιά που βλέπουν ανθρώπους τους οποίους εσείς δε μπορείτε να δείτε, φώτα που αναβοσβήνουν, ανεξήγητες μυρωδιές ή σημεία με ιδιαίτερο κρύο ή ζέστη, η αίσθηση ότι σας κοιτάνε, θέαση σκιών με την άκρη του ματιού σας, παράξενη συμπεριφορά κατοικίδιων ζώων, ξαφνική ορμή να φάτε πολύ, να πιείτε, να καπνίσετε ή να πάρετε φάρμακα (ιδιαίτερα εάν δεν μπορείτε να αποδώσετε σε κάποια αιτία την ξαφνική αυτή ορμή) και τέλος, εφιάλτες.
Ευτυχώς, μπορείτε σχετικά εύκολα να βοηθήσετε το φάντασμα και εσάς τους ίδιους ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
Αναγνωρίστε την ενέργεια. Είναι ένας φύλακας άγγελος ή ένα φάντασμα; Οι φύλακες άγγελοι δεν είναι αρνητικοί ούτε επιθετικοί. Ένας φύλακας άγγελος ή ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει φύγει είναι πιθανότερο να εμφανιστεί για να σας βοηθήσει και θα σας κάνει να νιώσετε εμψύχωση. Εάν το φάντασμα προέρχεται από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που πέθανε, θα πρέπει να καταλάβετε ότι είναι καλύτερο και για τους δυο σας εάν το αφήσετε να φύγει για να πάει στο Φως.
Ερευνήστε την ιστορία του σπιτιού σας και της περιοχής που μένετε. Μήπως πέθανε κανείς στο σπίτι ή στην περιοχή; Μήπως στο παρελθόν βρισκόταν κοντά στο σπίτι σας κάποιο μπαρ, τρελοκομείο, φυλακή, νεκροταφείο, νεκροτομείο ή νοσοκομείο;
Κάποιες φορές τα φαντάσματα δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν πεθάνει και ότι είναι ενοχλητικά. Γι' αυτό, σταθερά αλλά ευγενικά εξηγείστε με δυνατή φωνή ότι αυτός που σας ενοχλεί είναι πεθαμένος, ότι το σπίτι τώρα είναι δικό σας και πως είναι καιρός να προχωρήσει προς το Φως, δείχνοντας προς τα πάνω.
Για πιο επίμονες καταστάσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές. Σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε σε νηφαλιότητα και συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλιώς θα ανοίξετε τον εαυτό σας στον κίνδυνο της κατοχής από το πνεύμα που στοιχειώνει τον χώρο.
Εκμεταλλευτείτε το Φως. Προστατεύστε πνευματικά τον εαυτό σας οραματιζόμενοι ένα φωτεινό, λευκό Φως. Φανταστείτε τον Ήλιο να λάμπει έντονα ή ότι υπάρχουν αστραπές που σας γεμίζουν με φως εσάς αλλά και κάθε γωνία, κάθε δωμάτιο.
Κάψτε φασκόμηλο. Μπορείτε να βρείτε σκευάσματα φασκόμηλου σε καταστήματα με υγιεινές τροφές ή καταστήματα που πουλάνε εναλλακτικά είδη. Ανάψτε το φασκόμηλο, κρατήστε από κάτω ένα τασάκι ή ένα πιάτο και περπατήστε με τη φορά των δεικτών του ρολογιού γύρω από κάθε δωμάτιο ενώ φαντάζεστε ότι ο χώρος εξαγνίζεται από τον καπνό.
Εξηγείστε και πάλι με ηρεμία στο φάντασμα ότι έχει πεθάνει και είναι ώρα να πάει προς το φως και στη συνέχεια καλέστε τα αγαπημένα πρόσωπά του από την άλλη πλευρά για να σας βοηθήσουν να εξηγήσετε ότι είναι ώρα να γυρίσει εκεί όπου ανήκει.
Εάν η ενέργεια φαίνεται ότι δε θέλει να φύγει, καλέστε το Θεό, τους οδηγούς του Φωτός και για δυσκολότερες περιπτώσεις επικαλεστείτε τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τον αρχάγγελο Σάνταλφον (δίδυμος αδελφός του Μέτατρον) να σας βοηθήσουν στο να οδηγήσουν τη χαμένη ψυχή στο Φως. Αυτές οι οντότητες πάντα είναι πρόθυμες και μπορούν να βοηθήσουν, φτάνει να το ζητήσετε.
Σημαντικό: Δεν πρέπει απλά να προσπαθήσετε να διώξετε ένα φάντασμα από το σπίτι σας γιατί είναι πιθανό να πάει σε άλλο σπίτι. Αντίθετα, πάντα να το οδηγείτε προς το Φως. Αν πάει εκεί, δε θα ξαναγυρίσει πίσω και δε θα κάνει κακό ούτε στον εαυτό του ούτε σε άλλους.


http://kalyterotera.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...