Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Με ανάλογο ύφος «απάντησε» ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού

Οξεία και καυστική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του αγώνα των Πειραιωτών με τον Ολ. Βόλου (3-1).
«Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες», είπε ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ , Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρησή του από το «Καραϊσκάκη».
Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός επέλεξε να
μην απαντήσει με ανακοίνωση, ωστόσο κύκλοι της ΠΑΕ εξέφραζαν την θέση της ομάδας, με μπηχτές για την αγωνιστική κατάσταση των «πράσινων» αλλά και ευθεία βολή κατά του Νικόλα Πατέρα.
«Η ομάδα της 5άρας από την Μπαρτσελόνα, που ξεφτιλίστηκε και γλίτωσε με 2-0 από την Κοπεγχάγη, της ισοπαλίας με την Ξάνθη και την Καβάλα και της νίκης επί του Αρη με το σφύριγμα του Δαλούκα μιλάει για τη διαιτησία.
Η διοίκησή της, ζαλισμένη και πανικοβλημένη, προφανώς επιλέγει να βγάλει ανακοίνωση γιατί ακολουθεί το πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο Ολυμπιακός δεν σχολιάζει δηλώσεις που είναι για γέλια και που σκοπό έχουν να κουκουλώσουν προβλήματα και αδυναμίες. Ο μόνος που δεν δικαιούται να μιλά είναι ο Νίκος Πατέρας».


www.woop.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...