Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους ο πρώην σου, δεν θα εμφανίζεται μπροστά σου στο Facebook!

Στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει μία μικρή αναστάτωση και δυσαρέσκεια των χρηστών από τις φωτογραφίες που εμφανίζει η υπηρεσία Photo Memories στην δεξιά πλευρά της οθόνης τους.
Η εφαρμογή Photo Memories που υπάρχει στο Facebook με σκοπό να...
εμφανίζει παλιές φωτογραφίες πλέον μετά από πολλές διαμαρτυρίες χρηστών δεν θα εμφανίζει τις φωτογραφίες του/της πρώην συντρόφου του χρήστη.
Το Facebook επέλεγε αυτόματα με έναν δικό του αλγόριθμο με ποιους φίλους είχε ο χρήστης μεγαλύτερη αλληλεπίδραση στο παρελθόν με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών να δείχνει φωτογραφίες από πρώην του ή ανθρώπους που δεν ήθελαν να βλέπουν.
Μετά από χιλιάδες mail διαμαρτυρίας από θυμωμένους χρήστες, το Facebook αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές και να απαγορεύσει από τα Photo Memories να απεικονίζουν φωτογραφίες των πρώην όταν όμως ο χρήστης δηλώσει ότι είχε σχέση με ένα άτομο και τώρα πλέον δεν έχει.
Αν δεν κάνει αυτή την ενέργεια τότε το Facebook θα του εμφανίζει ό,τι του εμφάνιζε μιας και δεν μπορεί να γνωρίζει από μόνο του ποια άτομα θέλει να βλέπει ο χρήστης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...