Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Έλλη Κοκκίνου: θα είναι κριτής στο «Greek Idol 2»

Είναι σίγουρο ότι η επιλογή της Έλλης Κόκκινου ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol 2» είναι πολύ σωστή.
Γι’ αυτό άλλωστε και της πρότειναν οι υπεύθυνοι του Alpha, με στόχο να ανανεώσουν το ριάλιτι προσφέροντας
κάτι περισσότερο μοντέρνο ώστε να κατακτήσουν τη νεολαία.
Πριν από λίγες μέρες η τραγουδίστρια συζήτησε με τους διευθύνοντες συμβούλους του καναλιού και είπε ευχάριστα το ναι υπογράφοντας συμβολαίο με τον σταθμό.

Η κριτική επιτροπή του «Greek Idol 2», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso θα αποτελείται φέτος από τρία άτομα. Εκτός από την Έλλη Κοκκίνου, στις θέσεις αυτές θα βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Καπετανίδης. Η Έλλη έχει άψογες σχέσεις με τον εκδότη, τον σκηνοθέτη, αλλά και με την παρουσιάστρια του show Ρούλα Κορομηλά.
Δέχτηκε την πρόταση, έχοντας ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από το «Greek Idol», αφού τον περασμένο χειμώνα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του CD της, είχε εμφανιστεί ως κα­λεσμένη στο πλατό του Alpha και, όπως είχε δηλώσει τότε, πέρασε άψογα.

Η Έλλη Κόκκινου ύστερα από ένα συναυλιακό καλοκαίρι στη διάρκεια του οποίου όργωσε την Ελλάδα παρέα με τη Δέσποινα Βανδή, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα μάλιστα έχει πρεμιέρα στο «Fix Live» με τον Βασίλη Καρρά. Κι επειδή η τραγουδίστρια έχει δρομολογήσει όλα τα πλάνα της για την καινούργια σεζόν, την περίοδο που θα ξεκινήσει το «Greek Idol», από Ιανουάριο δηλαδή, το σχήμα της Θεσσαλονίκης θα έχει μετακομίσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Teatro».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...