Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

iPhone 4: Μετά το «Antennagate» έρχεται το... «Glassgate»;

Το «Antennagate» φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν για την Apple, αλλά σύμφωνα με αναφορά του αρθρογράφου Ryan Block και της ιστοσελίδας gdgt.com, ένας νέος «πονοκέφαλος» έρχεται για να προβληματίσει την Apple γύρω από το iPhone 4. Το όνομα αυτού...
«Glassgate».
Σύμφωνα με τον Block και με βάση πηγές εντός και εκτός της Apple λοιπόν, η εταιρεία έχει εντοπίσει τον τελευταίο καιρό πως μπορεί να παρουσιαστεί ζημιά στην συσκευή από θήκες, κυρίως τύπου slide-on, οι οποίες απευθύνονται σε κατόχους του συγκεκριμένου smartphone και τοποθετούνται σύροντας το κινητό μέσα σε αυτές.
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι κατά την τοποθέτηση της θήκης ενδέχεται να «εγκλωβιστούν» ανάμεσα σε αυτήν και στο iPhone μικρά σωματίδια σκόνης ή άλλων υλικών. Τα σωματίδια αυτά είναι ικανά να οδηγήσουν σε γρατσουνιές ή ακόμη και σε σπάσιμο της πίσω όψης, εάν η θήκη «πιεστεί» μετέπειτα σε εκείνο το σημείο.
Φημολογείται πως η Apple έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία ενός εργαστηρίου, το οποίο διεξάγει δοκιμές γύρω από το προαναφερθέν ζήτημα. Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που σχετίζουν το πρόβλημα με τις θήκες και την γυάλινη πίσω όψη του iPhone 4, με την πρόσφατη απομάκρυνση πολλών από αυτών των αξεσουάρ από το e-shop και τα καταστήματα της εταιρείας, αλλά και την μετέπειτα επαναφορά ορισμένων εξ αυτών. Όπως πολλοί αναφέρουν, φαίνεται πως εξακολουθούν να απουσιάζουν θήκες τύπου slide-on.
Έως και αυτή τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την Apple σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.


www.myphone.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...