Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η συνέντευξη στον Sfera: Τι θα κάνει φέτος στο VOX;

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στα στούντιο του Sfera 102,2 για την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής επιλέγοντας τα αγαπημένα της τραγούδια για τους ακροατές του σταθμού, ενώ μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τις εμφανίσεις στο VOX, και όχι μόνο.

Φέτος, σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά έκανε λιγότερες συναυλίες στην Ελλάδα και έδωσε έμφαση στις διακοπές με την οικογένειά της:
«Έκανα αρκετές διακοπές. Ξεκουράστηκα και είχα χρόνο να περάσω ωραία. Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει αρκετά και έτσι δεν έμπαινα στη διαδικασία να τα κυνηγάω στην παραλία».

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε και για τις εμφανίσεις στο VOX με τον Πάνο Καλλίδη: «Έχουμε ξεκινήσει τις πρόβες. Η πρεμιέρα πιθανολογείται για τις 22 του μήνα. Θα κινηθώ σε ένα πιο λαϊκό πρόγραμμα, θα κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι έκανα μέχρι σήμερα. Συνήθως, στα προγράμματά μου παλαιότερα είχα σόου, τη δικιά μου δισκογραφία και γύρω στις 3.30 άρχιζε το λαϊκό πρόγραμμα. Φέτος, επέλεξα το VOX, με γνώμονα να δημιουργήσω μία ζεστή ατμόσφαιρα, παρεΐστικη και το λαϊκό πρόγραμμα να το φέρω πιο κοντά σε φυσιολογικές ώρες».

Η Δέσποινα μίλησε και για τις οικονομικές της απολαβές: «Επέλεξα να κάνω κάτι εντελώς καινούριο, έχοντας κάνει και μεγάλες προσαρμογές, όσον αφορά τις οικονομικές μου απολαβές. Στις συζητήσεις μας με τον Ηλία Μαροσούλη (σ.σ.: επιχειρηματίας του VOX) είπαμε πως οι τιμές θα πρέπει να είναι φέτος πιο λογικές. Γιατί για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία να τραγουδάω και να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...