Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Το «Ουκ αν λάβοις»… δεν έλαβε!

Πρεμιέρα χθες στο MEGA για την ελληνική σειρά animation «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».
Κι η αλήθεια της AGB αποδεικνύει ότι η σειρά… δεν έλαβε τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο από τις 12 έως τη μία παρά τέταρτο που μεταδόθηκε αφού ο μέσος όρος είναι 14,1 ενώ...
απέναντί της το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ALPHA κατάφερε την ίδια ώρα (00:00 έως 01:44) να σημειώσει μέσο όρο 21,4 στο γενικό σύνολο.
Αντίθετα όμως, στο νεανικό κοινό, που φαίνεται ότι είναι και το άμεσα ζητούμενο του MEGA, το «Ουκ» έκανε μέσο όρο 22,9 ενώ το «Βράδυ» του ALPHA 17,5 και το αθλητικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 σημείωσε 17,8.


Να επισημάνουμε, προς αποφυγή κάθε… παρεξήγησης, ότι οι μέσοι όροι που αναφέραμε είναι οι «βρώμικοι» και προκύπτουν από τα νούμερα τηλεθέασης από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τη μία παρά τέταρτο που τα τρία προγράμματα ήταν απέναντι το ένα από το άλλο.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι η καινούργια σειρά του MEGA είναι… κάπως! Αναμφισβήτητα πρόκειται για καινούργιο στο τηλεοπτικό τοπίο αφού για πρώτη φορά προβάλλεται σειρά animation… ελληνικής κοπής. Διαθέτει χιούμορ σε ορισμένα σημεία αλλά και… βλακειούλες (sorry αλλά έτσι είναι!) σε αρκετά άλλα. Για ακόμα μία φορά το κανάλι της Μεσογείων προσπαθεί να κάνει κάτι σε σατιρική εκπομπή χωρίς να τα καταφέρνει. Το «Rega Channel» και διάφορα άλλα τέτοια ομοίου ύφους αστειάκια, σίγουρα δεν είναι «προχωρημένο» χιούμορ!


Είναι νωρίς για να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και η αρχή… απογοήτευσε!


Γρηγόρης Μελάς


newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...