Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο Λάμπης Ταγματάρχης... το νέο ''αφεντικό'' της ΕΡΤ

Τρεις και πλέον μήνες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γαμπρίτσιου από τη θέση του Διευθύνοντας Συμβούλου της ΕΡΤ ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του. Στην ''ηλεκτρική'' καρέκλα του διευθυντή της δημόσιας τηλεόρασης θα καθίσει ο Λάμπης Ταγματάρχης.
Δημοσιογράφος με μεγάλη και σημαντική πορεία στον χώρο έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ραδιόφωνο του Σκάι, όπου μαζί με τον...
Θανάση Λάλα αποτέλεσαν ένα αχτύπητο ντουέτο για τα εγχώρια ερτζιανά.


Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Τελείωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος σε μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά. Παράλληλα ασχολήθηκε με επιτυχία στο ραδιόφωνο για περισσότερο από 20 χρόνια δημιουργώντας μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές του Ελληνικού ραδιοφώνου. Εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται για τη συνδρομητική τηλεόραση NetMed, από τη πρώτη μέρα της δημιουργίας της στην Ελλάδα. Διδάσκει δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Ο Λάμπης Ταγματάρχης αναλαμβάνει τη διοίκηση της ΕΡΤ σε μία πό τις πιο δύσκολες και κρίσιμες στιγμές στην ιστορία της και με το θέμα των συμβασιούχων να αποτελεί ακόμα μία ''καυτή πατάτα'' για τη δημόσια τηλεόραση.


Η σύνθεση του υπόλοιπου ΔΣ της ΕΡΤ, όπως ανακοιώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού, έχει ως εξής:


Θανάσης Παπαγεωργίου, Δικηγόρος (Πρόεδρος)
Χαράλαμπος Ταγματάρχης, Δημοσιογράφος (Διευθύνων Σύμβουλος)
Χρήστος Αβραάμ, Εμπειρογνώμων Α΄ στο Υπουργείο Εξωτερικών
Λένα Διβάνη, Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, Συγγραφέας
Γεωργανδρέας Ζάννος, Δικηγόρος
Λυδία Κονιόρδου, Ηθοποιός
Ηλίας Μοσχονάς, Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων
Πάνος Σαμούρης, Πολιτικός Επιστήμων, Διεθνολόγος
Στέλιος Στεφάνου, Οικονομολόγος


nooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...