Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Διεγέρτικη κολοκυθόπιτα

Ίσως τελικά το σενάριο της ταινίας American Pie να μην είναι και τόσο διεστραμμένο. Και αναφέρομαι στη σκηνή όπου ο πρωταγωνιστής πάνω στις… κάψες του συνουσιάζεται με μια μηλόπιτα.
Αν και η πράξη ξεπερνάει κάποια όρια- αλλά περί ορέξεως …μηλόπιτα- ωστόσο μένει μέσα στο γενικότερο concept που συμπέρανε σχετική έρευνα.
Σύμφωνα λοιπόν με...
Αμερικανούς επιστήμονες όταν οι γυναίκες ψήνουν τις παραδοσιακές κολοκυθόπιτες των Ευχαριστιών, η μυρωδιά δεν σπάει μόνο τη μύτη των συντρόφων τους αλλά τους ανοίγει και την όρεξη για σεξ.
Ειδικότερα, όπως συμπέρανε το ίδρυμα ερευνών του Σικάγο για την όσφρηση και την γεύση, η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας σε συνδυασμό με το άρωμα λεβάντας αναστατώνει τους άνδρες και τους διεγείρει ερωτικά.
Στην έρευνα πήραν μέρος άνδρες ηλικίας 18 έως 64 οι οποίοι εκτέθηκαν σε 24 διαφορετικές μυρωδιές συμπεριλαμβανομένου αρωμάτων, ενώ παράλληλα οι επιστήμονες μετρούσαν την αιμάτωση που συνέβαινε στο πέος του.
Η κάθε μια μυρωδιά παρήγαγε υψηλή αιμάτωση στο επίμαχο σημείο αλλά οι άνδρες χτύπησαν κόκκινο όταν μύρισαν το άρωμα μιας κολοκυθόπιτας και της λεβάντας (40%).
Η επόμενη πιο διεγερτική μυρωδιά ήταν ο συνδυασμός μαύρης γλυκόριζας και ενός ντόνατ (31,5%)!
Ωστόσο τα αρώματα βρέθηκαν στον πάτο της λίστας με μόλις 3%.
Οι άνδρες είναι τόσο απλοί κορίτσια, ξεχάστε τα ακριβά αρώματα αλειφθείτε με ...κολοκυθόπιτα ή έστω λεβάντα που είναι πιο καλαίσθητο.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...