Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Στην εντατική 55χρονη από την επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ Εξαρχείων και στη Λαική Αγορά

- Με σοβαρά εγκαύματα στο 16% του σώματος της γυναίκα ανθοπώλης - Ανατινάχτηκε στον πάγκο της μοτοσυκλέττα
- Συνολικά τρία τα άτομα που νοσηλεύονται - Μάχη με μολότωφ στη Λαική Αγορά
- Ομάδα 30 κουκουλοφόρων πυρπόλησε με...
δεκάδες μολότωφ το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων
- Σε εξέλιξη κλεφτοπόλεμος στα Εξάρχεια - Κάηκαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα
Πόλεμος στα Εξάρχεια με τραυματίες ανυποψίαστους πολίτες που δούλευαν και ψώνιζαν στη λαική αγορά, δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων που πυρπόλησαν κουκουλοφόροι.
Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στη μία περίπου το μεσημέρι όταν περίπου 30 κουκουλοφόροι πέταξαν δεκάδες μολότωφ κατά του αστυνομικού τμήματος στην οδό Καλλιδρομίου.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και προσπάθησαν να συλλάβουν τους δράστες οι οποίοι διέφυγαν προς τη λαϊκή. Τους καταδίωξαν άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά σε μηχανάκια ωστόσο οι κουκουλοφόροι τους εντόπισαν και τους έριξαν μολότοφ.
Οι αστυνομικοί εγκατέλειψαν τα δίτροχα και διέφυγαν ωστόσο το ντεπόζιτο μίας μηχανής εξερράγη με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά διπλανός πάγκος ανθοπώλη και να τραυματιστεί σοβαρά η 55χρονη γυναίκα του που μεταφέρθηκε στο “Γεννηματάς” με εγκαύματα στο 16% του σώματος.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και άλλοι δύο άνδρες από 40 ως 50 ετών με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια. Κανενός η ζωή δεν διατρέχει κίνδυνο.
Επίσης έχουν πάθει ζημιές τρία αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή ενώ ακόμα είναι σε εξέλιξη κυνηγητό στους δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων με μικρό αριθμό προσαχθέντων.


newsit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...