Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Αίσθηση στις Κάννες από ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα

Αίσθηση στις Κάννες έχει προκαλέσει ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που περιγράφει με "μελανά χρώματα" το ρόλο της βασιλικής οικογένειας στις συνθήκες θανάτου της και στην έρευνα που ακολούθησε.
Το ντοκιμαντέρ - χρηματοδοτημένο από...
τον πατέρα του συντρόφου της Νταϊάνα Ντόντι Αλ Φαγέντ- υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα πέθανε υπό τις εντολές της βασιλικής οικογένειας και ότι ο θάνατός της δεν ερευνήθηκε αρκετά από τα ΜΜΕ λόγω πάλι της πίεσης από τη βασιλική οικογένεια.
Πέραν των ερωτημάτων που θέτει για τις συνθήκες θανάτου του ζευγαριού - σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 - το ντοκιμαντέρ προβάλλει και μία φωτογραφία της Νταϊάνα στις τελευταίες της στιγμές.
"Η φωτογραφία δεν χρησιμοποιείται για να σοκάρει. Προβάλλεται ως απόδειξη, δείχνοντας ότι αν και η Νταϊάνα είχε τραυματιστεί, είχε τις αισθήσεις της και ήταν σε εγρήγορση" αναφέρει ο σκηνοθέτης Κηθ Άλεν τονίζοντας: "Αυτή δεν είναι η φωτογραφία μίας γυναίκας που πεθαίνει".
Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Ντόντι Αλ Φαγέντ, Μοχάμεντ, δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει ότι ο θάνατος του γιου του και της Νταϊάνα ήταν δολοφονία ενορχηστρωμένη από το Παλάτι και ότι συγκεκριμένα τη διέταξε ο πρίγκιπας Φίλιππος, ώστε να μην παντρευτεί το μέλος της βασιλικής οικογένειας έναν μουσουλμάνο.


nooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...