Τρίτη 10 Μαΐου 2011

HTC: Φήμες για την κατασκευή tablet με το όνομα Puccini

Πρόσφατα η HTC έβγαλε στην αγορά την δική της πρόταση στα tablets με το όνομα Flyer. Ωστόσο η οθόνη 7 ιντσών του Flyer για κάποιους δεν είναι αρκετή, έτσι η Ταϊβανέζικη εταιρεία, σύμφωνα με φήμες που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο σκοπεύει να κατασκευάσει ένα ακόμη tablet, αυτή τη φορά με οθόνη...
10”.
Δεν γνωρίζουμε αρκετά στοιχεία ακόμη για το επερχόμενο tablet της HTC. Τα όσα ξέρουμε περιορίζονται στο γεγονός ότι η οθόνη του θα είναι 10 ιντσών, η κωδική ονομασία της ταμπλέτας προέρχεται από το όνομα του γνωστού Ιταλού συνθέτη Puccini αλλά και το ότι θα “τρέχει” την έκδοση του Android 3.0 (Honeycomb).
Ακόμη, μεγάλη είναι η πιθανότητα να δούμε διπύρηνο επεξεργαστή στο εσωτερικό της συσκευής, μπροστά και πίσω κάμερες αλλά και υποστήριξη της τεχνολογίας Scribe που εισήγαγε η HTC με το Flyer.
Τέλος αν οι φήμες αληθεύουν η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, με άγνωστη προς το παρόν τιμή αλλά και ακριβή ημερομηνία διάθεσης στην Ελλάδα. Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.


myphone.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...