Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ταχύτερος ο Στόνερ

Ο αναβάτης της Ducati ήταν κατά 0,225 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Χόρχε Λορένθο στην πρώτη σειρά των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Ινδιανάπολις, για τον 11ο γύρο του πρωταθλήματος.
Ο Κέισι Στόνερ ξεκίνησε ταχύτατα στο Σαββατοκύριακο στην Ινδιανάπολις, με ταχύτερο γύρο στην πρώτη σειρά δοκιμαστικών, με χρόνο 1' 40.884, όντας και ο μοναδικός αναβάτης που έκανε χρόνο κάτω από 1'41". Ο Αυστραλός έτρεχε με τα καινούρια πιρούνια εμπρός, και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από θετικά, αφού απόλαυσε τον σταθερό έλεγχο της μηχανής του.

Ο περσινός νικητής του σιρκουί, Χόρχε Λορένθο, ήταν αρκετά γρήγορος και βρισκόταν μπροστά στα δοκιμαστικά μέχρι και 15 λεπτά πριν το τέλος του χρόνου. Ο καλύτερος χρόνος του ήταν 1'41.109 αλλά τον άφηνε 0,225 δευτερόλεπτα πίσω από τον Στόνερ.

Ο Νίκι Χέιντεν προσπαθώντας να εντυπωσιάσει τους συμπατριώτες του είχε ένα καλό ξεκίνημα, καθώς πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, αλλά στα τελευταία 15 λεπτά έχει μια πτώση στη στροφή 13. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για τον αναβάτη της Ducati που προσπάθησε να προστατεύσει τον αριστερό καρπό του που είχε τραυματίσει στο Μπρνο. Ο Αμερικάνος απέφυγε τα χειρότερα παρότι προσγειώθηκε πάνω στο χέρι του, και επέστρεψε στην πίστα.

Ο Ντάνι Πεντρόσα της Repsol Honda, που είχε έναν γρήγορο αγώνα πέρυσι στην Ινδιανάπολις, ήταν τέταρτος, καθώς οδηγούσε την εργοστασιακή του RC212V στον γύρο της πίστας με χρόνο 1'41,421. Αυτός ο χρόνος έφερε τον Ισπανό μια θέση πιο ψηλά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βαλεντίνο Ρόσι που ήταν πέμπτος με την Fiat Yamaha M1.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...