Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Παραδέχτηκε οτι είχε καπνίσει χασίσι

Ο Τζορτζ Μάικλ μετά τη νέα του περιπέτεια με τις βρετανικές αρχές βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο η ποινή του να είναι πιο βαριά από κάθε άλλη φορά, και να
εκτίσει μέρος της στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Ιουλίου ο διάσημος τραγουδιστής είχε συλληφθεί από την Βρετανική αστυνομία, έπειτα από καταγγελία πολιτών πως ένα αμάξι είχε πέσει πάνω σε ένα κατάστημα και ο οδηγός του δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί. Ύστερα από αυτό οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου επιβεβαιώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Ο 47χρονος σταρ κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σε δικαστήριο του Λονδίνου, παραδέχτηκε πως είχε καταναλώσει και ινδική κάνναβη.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών που βρεθήκαν στο συμβάν, ο Τζορτζ Μάικλ δεν είχε τις αισθήσεις του, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Στις καταθέσεις των μαρτύρων αναφέρεται πως όταν τον έβγαλαν από το αμάξι και τον ρώτησαν γιατί έπεσε στο κατάστημα ο ίδιος απάντησε: «Όχι, δεν έκανα κάτι τέτοιο. Δεν τράκαρα πουθενά».



Ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής έχει παρελθόν με τις Αρχές, αφού έχει συλληφθεί αρκετές φορές για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Έτσι κι αυτήν τη φορά, μάρτυρες στο δικαστήριο κατέθεσαν πως ήταν πολύ μπερδεμένος και είχε ιδρώσει πάρα πολύ, ενώ η αστυνομία τον βρήκε να είναι πεσμένος δίπλα στη ρόδα του αμαξιού του και δεν μπορούσε να περπατήσει σε ευθεία γραμμή. Επίσης, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο τσιγάρα κάνναβης. Οι ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως είχε καπνίσει εκείνη τη νύχτα ενώ μαζί είχε καταναλώσει και αγχολυτικά χάπια.


Ο Τζορτζ Μάικλ έπεσε πάνω στο φωτογραφείο επιστρέφοντας από το Gay Pride, ενώ όλο το συμβάν έχει καταγράψει το κεντρικό κύκλωμα τηλεόρασης του μαγαζιού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...