Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Με Μοϊσές και Φουστέ

Μπορεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή να αγωνίζεται χωρίς τους Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει στην Αθήνα κανέναν άλλον από τους παίκτες του. Ουτε καν τον Μοϊσές που ανήκει από χθες στους «ερυθρόλευκους. Ο Βάσκος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και μάλιστα υπάρχουν πιθανότητες να βρίσκεται και στην ενδεκάδα, παρότι δεν έχει κάνει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό φυσικά αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του πόσο πιστεύει στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ο Βαλβέρδε και πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει «καπαρώσει» ήδη την θέση δίπλα στον Ντουντού. Αναμενόμενο αφού είναι ουσιαστικά ο μοναδικός «καθαρός» αμυντικός χαφ στο ρόστερ. Αλλά σίγουρα αποτελεί έκπληξη πως του δείχνει τόση εμπιστοσύνη ώστε να τον ξεκινήσει στην πρεμιέρα.

Ο Μοϊσές όμως δεν είναι ο μοναδικός νεοφερμένος που θα βρίσκεται στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη. Μέσα θα είναι και ο Πάντελιτς, που όμως αναμένεται να κάθεται στον πάγκο, αλλά και ο Φουστέ τον οποίο ο Βάσκος θα χρησιμοποιήσει έστω κι ως αλλαγή. Ο Ισπανός αγωνίστηκε για 30 λεπτά στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, που ουσιαστικά ήταν η πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την απόδοση του.

Το πρώτο παιχνίδι του καινούργιου πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά, που προέρχεται από μια τραυματική εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μακάμπι. Και μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην είναι ακόμα έτοιμοι 100%, όμως η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα για αυτούς. Και τουλάχιστον διαθέτουν ένα δυνατό ρόστερ. Επίσης διαθέτουν αυτό που τους έλειψε πολύ πέρυσι. Πάγκο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...