Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Οριστικά στη Λεωφόρο η πρεμιέρα του ΠΑΟ κόντρα στην Ξάνθη


Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην απόφαση να δώσει στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη την Παρασκευή.

Άλλωστε, το ματς αυτό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι πρωταθλητές θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής από την περασμένη σεζόν και έτσι δεν δημιουργείται πρόβλημα με τη διάθεση των εισιτηρίων ή με τα διαρκείας.


Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε, η διοίκηση των «πρασίνων» αναφέρει τα εξής:


«1. Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη, θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 27 Αυγούστου, στις 21:15 στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


2. Αιτία αυτής της αλλαγής είναι ότι έπειτα από μια σειρά συναντήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Διοίκηση ΟΑΚΑ, εργολήπτρια εταιρία για την ανακατασκευή και τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ και ΠΕ ΑΕΚ), έγινε σαφές ότι η διεξαγωγή αγώνων στο ΟΑΚΑ τις επόμενες ημέρες δεν είναι εφικτή λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.


3. Από τις εξηγήσεις που δόθηκαν προέκυψε ότι η εκτίμηση της εργολήπτριας εταιρείας πως το γήπεδο μπορούσε να φιλοξενήσει παιχνίδι ήταν λανθασμένη δεδομένων των συνθηκών.


4. Ήδη δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και τεχνικές ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ θα είναι κατάλληλος για τις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.


5. Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ είχε διαβεβαιώσεις πως η διεξαγωγή του αγώνα θα γινόταν χωρίς πρόβλημα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε την κατανόηση των φιλάθλων μας για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στο φιλικό αγώνα με την Τζένοα».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από το Μάιο του 2008.


Σισέ: «Θα κάνω τα πάντα για να προλάβω»


Στο μεταξύ, αποφασισμένος να κερδίσει την μάχη με τον χρόνο και να δώσει το «παρών» στα παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας με τη Λευκορωσία και τη Βοσνία, στις 3 και 7 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Euro 2012, παρουσιάστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ.


«Θα κάνω τα πάντα για να προλάβω. Ο γιατρός της ομάδας μου είπε πως θα χρειαστούν το πολύ δέκα ημέρες εκτός δράσης. Το πολύ όμως. Ίσως και μία εβδομάδα να είναι αρκετή.


» Αν με καλέσει ο προπονητής, θα είμαι εκεί. Μία εβδομάδα μακριά από τις προπονήσεις δεν θα επηρεάσει τη φυσική μου κατάσταση ή τη φόρμα μου», δήλωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπέστη θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.


Εμπλοκή Ολυμπιακού για Τσιτέ;


Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού από το Μπουρούντι, Μοχάμεντ Τσιτέ, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ισπανικής «As», στο «παζάρι» μπήκε και ο Ολυμπιακός.


Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο «αιώνιοι» έχουν συλλέξει πληροφορίες αναφορικά με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη, το κασέ του και τις σχέσεις του με την Ρασίνγκ Σανταντέρ, στην οποία ανήκει.


Στην συνέχεια, τονίζεται ότι οι δύο ελληνικές ομάδες γνωρίζουν ότι ο ισπανικός σύλλογος ψάχνει έντονα να βρει έναν αγοραστή, προκειμένου να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Τσιτέ.


Ωστόσο, το άρθρο καταλήγει λέγοντας ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί την Ελλάδα, θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να μπορέσουν να αποκτήσουν τον αφρικανό.

in.gr , με πληροφορίες από www.sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...