Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Οι 24 τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις όσο ωραίο κώλο κι αν έχουν

Μάθε ποιοι είναι οι 24 τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις όπωσδήποτε σε αυτή τη ζωή όσο ωραίο κώλο κι αν έχουν…

ΓΥΝΑΙΚΑ “Η ΚΟΙΝΗ”
Τύπος μικροαστής γυναίκας, η οποία συναντάται στο 90% του συνολικού πληθυσμού. Φορώντας το πασίγνωστο σε όλους φακιόλι, από το οποίο κρέμονται μανταλάκια αντί για ρόλεϊ, τραγουδά ευτυχισμένη για το δυνάστη άνδρα που παντρεύτηκε και τα 4 κουτσούβελα-τυφώνες Κατρίνες που έχει. Στον ελεύθερο χρόνο της βλέπει Βέρα στο Δεξί, μπαίνοντας κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου της Δώρας, ενώ τις πιο lounge στιγμές παρακολουθεί στο βίντεο εκπομπές της Βέφας.

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ”
 Ζει κατά προτίμηση σε ένα μικροσκοπικό δυάρι -χωρίς θέρμανση-, απαλλαγμένη από τις γκρίνιες των Αλτζχάιμερ γονιών της. Δεν ασχολείται και πολύ με το αντίθετο φύλο, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις εξελίσσεται σε γυναίκα Τσε Γκεβάρα, πυρπολώντας -όχι καρδιές- αλλά οτιδήποτε κινείται σε ακτίνα 5 μέτρων.

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ”
Αντιδραστική, με φλεγόμενο ταπεραμέντο, συνήθως προκλητική και αυθάδης. Αν της πας κόντρα το πιο πιθανόν είναι εσύ να βρεθείς στο χώμα κι αυτή στη φυλακή είτε ρίχνοντας Meritto στον καφέ σου είτε χαπακώνοντάς σε με μια ντουζίνα Viagra την ώρα του μοιραίου! Θα την πετύχεις στα πιο απόμερα μέρη: σε θεοσκότεινο σοκάκι, στο κελί του αυτόφωρου, ακόμα και κρυμμένη πίσω από την πόρτα του σπιτιού σου την ώρα που επιστρέφεις από το καθημερινό σου ξενοπήδημα.

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΚΑΝΤΙ-ΚΑΝΤΙ”
Η αγαθομαλάκυνση σε όλο της το μεγαλείο! Με το χαμόγελο της Crest να σε περιμένει σε κάθε σου κίνηση, είναι τόσο στόκος ταχείας πήξεως, που και το μισό της σόι να βρίσεις, δε θα διαφωνίσει μαζί σου -άσε δε που δε θα μιλήσει κιόλας γιατί προφανώς το μόνιμο χαμόγελό της ήταν αποτέλεσμα από το τελευταίο εγκεφαλικό της, όταν σε είδε καβάλα με την αδερφή της να το παίζετε ALLOU FUN PARK!

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ”
Ευτυχώς ακόμα δεν τις έχεις δει στο γιαπί να δίνει εντολές! Διαφορετικά θα άκουγες ό,τι πιο trendy κυκλοφορεί στα υβριστικά λεξιλόγια. Αν είχε μαζί της στυλό, σίγουρα θα μετατρεπόταν σε ένα τύπου James Bond υπερμεγέθες αγγούρι, έτοιμο να στο χώσει εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Αν θα σε τραβήξει κάτι πάνω της δε θα είναι η γοητεία της -πίστεψέ με- αλλά το χέρι της που έχει γραπώσει το γιακά σου!

ΓΥΝΑΙΚΑ “FAME STORY”
Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μια και μονίμως συμπεριφέρεται όπως ο “Πουλόπουλος” στο Καφέ της Χαράς. Οποιοδήποτε μακρόστενο το χρησιμοποιεί ως μικρόφωνο για να βγάλει λόγο, ακόμα και για να τραγουδήσει. Η ζωή της είναι μιούζικαλ και το σεξ που κάνει θυμίζει τη Ντενίση στα περισσότερα σίριαλ: ατάλαντο και φάλτσο!

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ”
Κάτι παρόμοιο με τη γυναίκα “κάντι-κάντι” με τη διαφορά ότι αυτή “χτυπιέται” κιόλας! Τι εννοώ; Είναι σε διαρκή εγρήγορση-υπερκινητικότητα σε σημείο που διαλύει το νευρικό σου σύστημα, μιλώντας το ίδιο περίεργα με την κίνησή της. “Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο” δε θα την έλεγες, αλλά μια Duracell την έχει καταπιεί σε μικρή ηλικία -όπως ο Οβελίξ το μαγικό φίλτρο.

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΙΤΙΑ”
Μονίμως δυστυχισμένη και μίζερη, κυκλοφορεί με μια θηλιά στο λαιμό της αντί για πέρλες. Αν δε φοράει μαύρα, τότε θα κάνει τα πάντα για να πετάξει τα ρούχα της, παρακαλώντας σε να της κάτσεις -έστω για να δει κι αυτή μια άσπρη μέρα. Στο σεξ θυμάται όσους πρώην την έφτυσαν για την ξαδέρφη της και καταριέται τους άντρες που, αντί για το όνομά της την ώρα το μοιραίου, φωνάζουν κάτι άλλο, ακόμα κι αν αυτό το “κάτι άλλο” ακούει στο όνομα Βαγγέλης!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΑΠΙΝΓΚ”
Κλασσική περίπτωση κυκλοθυμικής προσωπικότητας. Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ξέρει τι θέλει και δε θα ησυχάσει αν δεν το αποκτήσει! Δε βγάζεις νόημα με τα λόγια και τις πράξεις της, ίσως γιατί κι αυτή έχει ξεχάσει την πρώτη μπούρδα πριν ακόμα πετάξει τη δεύτερη. Εν ολίγοις συμπεριφέρεται σαν χρυσόψαρο -και δεδομένου ότι αυτά τα χαριτωμένα ψάρια έχουν διάρκεια μνήμης λιγότερο από όσο χρειάζεται μια μερίδα κοτομπέικον να ζεσταθεί στο μικροκυμάτων- αυτή η γυναίκα δεν έχει να πει τίποτα στο σεξ εκτός από ασυναρτησίες: «-τι σου κάνω μάνα μου; -Μπεζ, το ταβάνι θα το βάψω μπεζ»!

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΟΡΕΝ 24″
Μπορεί το συγκεκριμένο τραπεζικό πρόγραμμα να βολεύει αρκετούς, ο τύπος αυτής της γυναίκας όμως δεν έχει καμία σχέση με δάνεια. Είναι ικανή να ξεζουμίσει όλες τις καταθέσεις, λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες σου, χωρίς να πάρει είδηση. Με τη δικαιολογία-μότο ότι «δε με αγαπάς πια, Νούλη μου», σε αφήνει με τα σώβρακα σε δευτερόλεπτα και τινάζει τη μπάνκα στον αέρα. Τώρα, αν είσαι κι εσύ τόσο γκαντέμης, θα επιστρέψει και για το βρακί σου!

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΠΕΘΕΡΑ”
Αν και δε διαφέρει σε πολλά με την κοινή πεθερά, μερικές φορές ξεπερνά και τα όριά της! Ασχολείται με τους πάντες και τα πάντα, κριτικάροντας οτιδήποτε «για το καλό σου, φυσικά, Νούλη μου» χωρίς να δίνει δεκάρα σε κανέναν. Την ώρα του σεξ θα μάθεις πιο πολλά για το πώς αλευρώνεις την τσιπούρα πριν τη ρίξεις στο τηγάνι, παρά για τα σεξουαλικά της απωθημένα!

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ”
Αυτή έχει και το όνομα και τη χάρη! Για οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί στην πιάτσα, απευθύνσου σ’αυτή-με το αζημίωτο βέβαια! Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος με τη «γυναίκα πεθερά» με τη διαφορά ότι, εκτός από το πώς αλευρώνεις την τσιπούρα πριν τη ρίξεις στο τηγάνι, μαθαίνεις πώς την αλευρώνει και το υπόλοιπο οικοδομικό τετράγωνο!

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΠΙΑΤΣΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ”
Κυκλοφορεί ντυμένη στην τρίχα (με ρούχα αγορασμένα από λαϊκή δυτικών προαστείων φυσικά), με Smart (5ετίας και μεταχειρισμένο) εξοπλισμένο με subwoofer σε μέγεθος Ηνιόχου, που θα ζήλευε και το Privilege και ρολόι χειρός που κάνει παράσιτα στα ραντάρ της Τροχαίας. Στο σεξ είναι καλή -το προσπαθεί άλλωστε- αν και θυμάται ηλίθια πράγματα όπως π.χ. ότι πρέπει να ακυρώσει το ραντεβού με τη Λάτση για να παρευρεθεί στο gala του Τσέλιου, τον οποίο πέτυχε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ σε ένα σοκάκι στη Μύκονο («-Αχ, Μάκη μου, κι εσύ εδώ; Μα τι μικρός που είναι ο κόσμος!»). Και η Μύκονος επίσης κοπέλα μου!

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΦΑΡΙΝ ΑΠ”
Τύπος γυναίκας η οποία όταν ανοίξει το στόμα-μοτέρ της ξεχνάει να το κλείσει! Με μια διαρκή κρίση λογοδιάρροιας, σε ζαλίζει σε χρόνο dt και στα κάνει τσουρέκια πιο γρήγορα κ από το ομώνυμο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Στο σεξ θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση αν δεν είσαι τύπος που γουστάρει κουβέντα στο κρεβάτι. Αν πάλι είσαι πολιτικός ή διπλωματικός αντιπρόσωπος της Κυβέρνησης στο Κυπριακό, τότε θα τα περάσεις ζάχαρη! Εύγε!

ΓΥΝΑΙΚΑ “ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ”
Σπανιότατο είδος, μόλις μόνο στο 1% του συνολικού πληθυσμού. Συνδιάζει όλους τους τύπους γυναικών που αναφέρθηκαν, οπότε αν σου τύχει, την έκατσες τη βάρκα φίλε μου! Σεξ; Ποιο σεξ; Με τόσα “χαρίσματα” το σεξ μαζί της είναι τόσο σίγουρο όσο και η ύπαρξη του Άγιου Βασίλη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...