Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ειδικοί Φρουροί πόζαραν με ναρκωτικά για το facebook!

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης δύο Ειδικοί Φρουροί, ηλικίας 26 και 28 ετών που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, αλλά και μία 28χρονη αλλοδαπή. Από τη διερεύνηση προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι είχαν αναρτήσει σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης ( facebook ) φωτογραφίες, που τους απεικόνιζαν να κάθονται σε... τραπέζι, πάνω στο οποίο είχαν τοποθετήσει δύο πιστόλια, χαρτονομίσματα, κινητά τηλέφωνα, καθώς και λευκή σκόνη.
Ο ένας από τους δύο Ειδικούς Φρουρούς έκανε πως σνιφάρει κοκαϊνη. Η προανάκριση έδειξε ότι οι επίμαχες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους ίδιους στο σπίτι ενός εκ των δύο Ειδικών Φρουρών και διαπιστώθηκε ότι τα όπλα ήταν τα υπηρεσιακά τους όπλα, τα τηλέφωνα τα προσωπικά τους κινητά και η σκόνη ήταν μαγειρικό προϊόν (αλεύρι).

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους ανάρτησαν τις φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς για πλάκα, ενώ όταν αντιλήφθηκαν τις συνέπειες των πράξεών τους τις απέσυραν. Επιπλέον, ένας εκ των Ειδικών Φρουρών, με σκοπό τη συγκάλυψη της συμπεριφοράς του, υπέβαλλε ψευδή έγκληση σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος δήθεν ανάρτησε τις φωτογραφίες αυτές, τις οποίες χαρακτήρισε κατασκευασμένες.


Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο Ειδικοί Φρουροί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, τόσο για τη διάπραξη των ανωτέρω ποινικών αδικημάτων όσο και για συμπεριφορά ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα τους και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
www.newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...