Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Lady Gaga «Είναι άρρωστη σωματικά και ψυχικά»

Είναι και δηλώνει extreme, όμως οι extreme δίαιτες την οδήγησαν 6 φορές στο νοσοκομείο μέσα σε λίγους μήνες! Στην προσπάθειά της να χάσει όσο περισσότερα κιλά μπορούσε για να μπορεί να φορά τα αποκαλυπτικά
κοστούμια της on και off stage, η Lady Gaga εγκατέλειψε τα υγιή διατροφικά μονοπάτια και δεν έβαλε μυαλό, ακόμη κι αν κατέληξε να νοσηλευτεί 6 φορές.

Η 24χρονη εκκεντρική ποπ σταρ απασχόλησε ξανά τη δημοσιότητα, όταν ο πρώην μάνατζέρ της, Ντέιβιντ Κιέμνι, ισχυρίστηκε ότι η Gaga έτρωγε μία μέρα junk food ή γλυκά και μετά επί εβδομάδες έμενε σχεδόν νηστική για να χωράει στα κοστούμια της. Οι δηλώσεις του αποτελούν μέρος του βιβλίου της Μορίν Κάλαχαν με τίτλο «Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga».

«Όταν λέω ότι ήταν άρρωστη, εννοώ και σωματικά και ψυχικά. Η πίεση να χάσει βάρος ήταν πολύ μεγάλη». Στο ίδιο βιβλίο, η σύζυγος του Ντέιβιντ, Άντζελα, αναφέρει πως συνήθιζε να συνοδεύει την Gaga στις περιοδείες της μαζί με το σύζυγό της και πως η τραγουδίστρια ήθελε να κοιμάται στο κρεβάτι της. «Της έλεγα, Gaga, πρέπει να πάω στο σύζυγό μου. Θα είμαι στο διπλανό δωμάτιο. Κι εκείνη με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ότι της λείπω και πως θέλει να γυρίσω πίσω».

Τα προβλήματα υγείας της Gaga συνεχίστηκαν, καθώς και μέσα στο 2010, αναγκάστηκε να ακυρώσει μερικές από τις συναυλίες της λόγω κούρασης και αδυναμίας. Επιπλέον, και η ίδια έχει δημόσια παραδεχτεί τις ανασφάλειές της και την προσπάθειά της να «κρυφτεί» πίσω από τη δημόσια persona της. «Όταν ξυπνάω το πρωί νιώθω σαν ένα ανασφαλές 24χρονο κορίτσι. Τότε λέω στον εαυτό μου "Γαμώτο, είσαι η Lady Gaga, σήκω και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα"», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά, η χορογράφος της δήλωσε πρόσφατα πως πλέον τρώει υγιεινά και είναι πολύ πιο άνετη με τον εαυτό της.

yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...