Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Τρομακτικέ ξύπνα...Έξω σε φτύνουν και εσύ νομίζεις ότι βρέχει

Από www.enimerwsi.com
Ο Μάνος Κακλαμάνος, και αυτό είναι προς τιμή του, μέσα από το blog της δημοσιογραφικής ομάδας του radio9 (radio9onair.blogspot.com), ξεκίνησε κάτι το οποίο έπρεπε να έχει ξεκινήσει από καιρό. Βλέπεις όμως τρο-μα-κτικέ, οι άνθρωποι περίμεναν πρώτα να περάσουν 3 μήνες από τη δολοφονία του φίλου τους και μετά να κάνουν τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν.
Εμείς είμασταν από τους πρώτους που ξεσηκωθήκαμε απέναντι στις "τρομακτικές" μαϊμούδες, όχι για κανέναν άλλο λόγο (δεν ζηλεύουμε εύκολα, δεν μας νοιάζουν οι επισκέψεις, δεν ζούμε από αυτό το blog) μόνο για να καταφέρουμε να εξηγήσουμε στο κόσμο πως...οι τρο-μα-κτικοί δεν έχουν καμία σχέση με το trokiko.
Κάντε ένα πείραμα μόνοι σας. Και θα δείτε πως ακόμα και τώρα το 80% αυτών που διαβάζουν το εν λόγω blog, νομίζουν πως διαβάζουν τα παιδιά του troktikou. Αυτό είναι λάθος. Και αυτό θα πρέπει να διασαφηνιστεί στους αναγνώστες αυτού του blog-παρωδία. Είναι υποχρέωση αυτών που διαχειρίζονται το τρομακτικό, να αλλάξουν layout, να αλλάξουν χρώματα και να αλλάξουν τίτλο έτσι ώστε να μην παραπέμπει στο troktiko. Αλλιώς θα είναι για πάντα κολλημένη η ρετσινιά της κλεψιάς πάνω τους. Όλοι θα λένε ότι καπηλεύτηκαν την προσπάθεια ενός άλλου ανθρώπου για δικό τους συμφέρον. Και δεν γνωρίζουμε κανέναν blogger, που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο (σοβαρό, εννοείται, και έντιμο)
Εμείς δοκιμάσαμε να σας δείξουμε την αλήθεια, και συνεχίζουμε. Όπως και ο DrSeeng, όπως ο ipanic.gr όπως το trelokouneli, όπως και το apolitistosteki... Δεν θα σταματήσουμε. Αυτή είναι μονάχα η αρχή. Επομένως θα πρέπει όλοι μας να είμαστε σύμμαχοι στην προσπάθεια του Μάνου και να δείξουμε στον κόσμο ποιές είναι οι τρομακτικές μαϊμούδες... Γιατί φτάνει πια... Η κοροϊδία έχει και τα όρια της, και αυτοί την έχουν ξεπεράσει...


www.enimerwsi.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...