Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Άστατος ο καιρός το Σάββατο - Επιδείνωση από το απόγευμα της Κυριακής

Οι τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το Σάββατο.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με...
νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα με μικρή πιθανότητα βροχής στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή
Ο καιρός στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπεται με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Τα φαινόμενα θα ενταθούν αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενισχυμένοι βαθμιαία στα πελάγη τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.


newsit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...