Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Του έκοψαν τη φόρα

Με ένα τζόκευ και τα παπούτσια του, ένας 18χρονος έτρεχε γυμνός σε πόλη της Φλόριντα στις 7 το πρωί όταν περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Το πλήρωμα του περιπολικού του ζήτησε να σταματήσει και όταν είδαν ότι συνέχιζε πέρασαν σε δραστικά μέτρα.
Ο 18χρονος Ζάκ Άντονι Κίνγκ έκανε γυμνός τζόκινγκ...
στη Δυτική Μελβούρνη της Φλόριντα όταν ένας αστυνομικός μέσα από το περιπολικό μετά από επανειλημμένες παραινέσεις να σταματήσει να τρέχει του έκανε ηλεκτροσόκ με τέιζερ.
Ο Ζάκ φορώντας μόνο γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο, στις επτά το πρωί τις περασμένης Δευτέρα, έτρεχε υπό την επήρεια αλκοόλ στους δρόμους της πόλης όταν κάποιος πολίτης κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό.
Μέσα σε λίγα λεπτά το πλησιέστερο περιπολικό έφτασε στην περιοχή και τον κάλεσε να σταματήσει να τρέχει και να μπει στο περιπολικό.
Ωστόσο ο νεαρός δεν σταμάτησε και όπως δείχνει το βίντεο από την κάμερα του περιπολικού και οι αστυνομικοί που τον ακινητοποίησαν με βελάκια ηλεκτροσόκ από ένα τέιζερ.
Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς είχε μικροτραυματισμούς στα πόδια. Αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος.
Ο νεαρός αναμένεται να δικαστεί στις 9 Νοεμβρίου για αντίσταση κατά της αρχής και πρόκληση της δημοσίας αιδούς.





News247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...