Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Παντρεύτηκε τον εαυτό της

Μια γυναίκα από την Ταιβάν στην απέλπιδα προσπάθειά της να ντυθεί νυφούλα αποφάσισε πως και τι αν δεν έβρισκε γαμπρό θα πήγαινε στην εκκλησία έστω και μόνη.
Η Chen Wei-yih αποφάσισε να παντρευτεί με τον…
εαυτό της!
Έτσι, φωτογραφήθηκε ντυμένη νυφούλα, διόρισε κάποιον υπεύθυνο διοργανωτή του μυστηρίου και ενοικίασε χώρο όπου θα το γλεντήσει με 30 φίλους.
Απογοητευμένη από τους άνδρες που γνώρισε και όντας πιεσμένη να παντρευτεί, η 30χρονη θα το γιορτάσει τον επόμενο μήνα με μια μεγάλη δεξίωση.
"Τα 30 είναι μια καλή ηλικία για μένα. Η εργασία μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλή φάση αλλά τι και εάν δεν βρήκα τον κατάλληλο σύντροφο;" λέει η ίδια, προσθέτοντας ότι θέλει να εκφράσει με τη πράξη της μια διαφορετική ιδέα της παράδοσης.
Ο γάμος της κοστίζει 3.600 λίρες και έρχεται μετά από online διαφημιστική εκστρατεία.
Γενικά οι γυναίκες στη Ταιβάν παντρεύονται σχετικά αργά λόγω της οικονομικής τους κατάστασης. Μάλιστα μόνο τα δύο πέμπτα των γυναικών που ερωτήθηκαν νωρίτερα αυτό το χρόνο από το υπουργείο Παιδείας είπαν ότι οι παντρεμένοι θα μπορούσαν να ζήσουν καλύτερα από τους εργένηδες.
"Ήλπιζα απλά ότι περισσότεροι άνθρωποι θα αγαπούσαν τον εαυτό τους είπε" η Chen, η οποία θα πάει μόνη της μήνα του μέλιτος στην Αυστραλία.
Όπως δήλωσε, η μητέρα της επέμενε να βρει πρώτα ένα γαμπρό αλλά στη συνέχεια είδε και απόειδε και πείστηκε.
Ωστόσο όπως είναι φυσικό ο γάμος της Chen δεν αναγνωρίζεται επισήμως, έτσι εάν στη πορεία βρει τον άντρα των ονείρων της μπορεί να τον παντρευτεί.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...