Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ντοκιμαντέρ για μία φανταστική απαγωγή του πρίγκιπα Χάρι θα μεταδοθεί στη Βρετανία

Το Channel 4 στη Βρετανία πρόκειται να μεταδώσει στις 21 Οκτωβρίου δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με θέμα την φανταστική απαγωγή του πρίγκιπα Χάρι στο Αφγανιστάν, ανέφερε το δίκτυο.

Ο Χάρι, γιος του Καρόλου και της Νταϊάνας και τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου,
υπηρέτησε μυστικά σε μονάδα τεθωρακισμένων του βρετανικού στρατού στο Αφγανιστάν για 10 εβδομάδες από το τέλος του 2007.

Χρειάστηκε όμως να επιστρέψει εσπευσμένα στη Βρετανία μετά από δέκα εβδομάδες για λόγους ασφαλείας, όταν το μυστικό της παρουσίας του εκεί
αποκαλύφθηκε.

Στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ οι απαγωγείς εμφανίζονται να στρέφουν ένα όπλο στο πρόσωπο του πρίγκιπα και τον υποχρεώνουν να εμφανιστεί σε προπαγανδιστικό μήνυμα Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα.

Ο υπεύθυνος του Channel 4 για τα ντοκιμαντέρ δικαιολόγησε την απόφαση του δικτύου λέγοντας ότι είναι «ένα πολύ αληθινό θέμα και νομίζουμε ότι αξίζει να το εξερευνήσει κανείς». Επιπλέον το Channel 4 αναφέρει ότι η βασιλική οικογένεια είχε ενημερωθεί για το ντοκιμαντέρ αλλά δεν απάντησε.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και δίνουν συνέντευξη και άλλα πρόσωπα που κατά καιρούς είχαν απαχθεί στο Αφγανιστάν, όπως και στρατιωτικοί.

in.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...