Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η ατάκα- φωτιά στο X- Factor: «Είσαι σαν την Τατιάνα Στεφανίδου πριν το μπότοξ»

Το βράδυ της Τετάρτης προβλήθηκαν στον ANT1 οι οντισιόν του X-Factor στην Κύπρο και ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε ένα προκλητικό σχόλιο για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Αφού μία διαγωνιζόμενη παρουσίασε το κομμάτι της, ο Γιώργος Θεοφάνους της είπε: «Είναι τα μάτια σου λίγο τραβηγμένα.
Μοιάζεις με την Τατιάνα χωρίς το μπότοξ» είπε φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 η οποία δεν απάντησε. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Θεοφάνους ρώτησε την διαγωνιζόμενη γιατί «φόρεσε ένα λουλούδι στο κεφάλι» και η απάντησή της, όπως είπε ο ίδιος, του «θύμισε απαντήσεις της Ευγενίας Μανωλίδου». Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Λεβέντης μπορεί να μην απάντησαν αλλά ο Νίκος Μουρατίδης δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο. «Αμάν μωρέ με τις αναφορές σου σε Στεφανίδου και Μανωλίδου» είπε και ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης του απάντησε: «Το λέω μπας και πεις καμιά ατάκα να δικαιολογήσεις το μισθό σου!».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θεοφάνους και η Στεφανίδου έχουν ανοιχτή κόντρα από την περασμένη σεζόν: εκείνος είχε φτάσει στο σημείο να αποκαλύψει ότι η εκείνη είχε μιλήσει υποτιμητικά για την Ελένη Μενεγάκη, όταν της είπε ότι προτιμάει να πάει στο πρωινό του Alpha αντί το "Αξίζει να το δεις".

yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...