Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς Πάντελιτς, αλλά με Ριέρα και «Φέτφα» ο Ολυμπιακός

Πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί ήταν ο τραυματισμός του Μάρκο Πάντελιτς στο γόνατο και θα του στερήσει τη συμμετοχή στο κυριακάτικο ντέρμπι (20:30) με τον Αρη. Εκτός αποστολής κι ο ανέτοιμος Ουρτάδο, σε αντίθεση με τους Αλμπερτ Ριέρα και Γιάννη Φετφατζίδη, που βρίσκονται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Με ανάμεικτα συναισθήματα για τον Βαλβέρδε ολοκληρώθηκε η...
προετοιμασία του Ολυμπιακό για το ματς με τον Αρη στο Καραϊσκάκη. Τέσσερις ήταν συνολικά οι αμφίβολοι, αλλά μόνοι οι Ριέρα και Φετφατζίδης ενσωματώθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα και τελικά συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του βάσκου.
Ο Πάντελιτς όμως δεν τα κατάφερε και ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, που αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Όπως άλλωστε κι ο Ουρτάδο, που μπορεί να προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, ωστόσο θεωρήθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί, ώστε να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος υποτροπής.
Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Μήτρογλου, που μόλις το Σάββατο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά κι ο Γκαλίτσιος, που θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες ακόμα ένα παιχνίδι.
Οι απουσίες άνοιξαν την πόρτα της 18άδας στον Ζαουάντ Ζαϊρί, που για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Βαλβέρδε. Στην αποστολή κι ο Νέμεθ, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Πορτιέρο και δεξί εξτρέμ τα ερωτηματικά
Σε ό,τι αφορά την 11άδα, δύο είναι οι θέσεις που προκαλούν ερωτηματικά, με τον Βαλβέρδε πάντως να επιφυλάσσει συνεχώς εκπλήξεις. Ο Πάρντο έχει το προβάδισμα για να υπερασπιστεί τα ερυθρόλευκα δίχτυα, ο Τοροσίδης θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Μπράβο την αριστερή και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Ο Ντουντού, που θα είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ, θα έχει δίπλα του τον Ιμπαγάσα, ο Ριέρα θα αναλάβει το αριστερό φτερό, ο Φουστέρ στην κλασική του θέση πίσω από τον φορμαρισμένο Μιραλάς, ενώ Ρόμενταλ και Φετφατζίδης διεκδικούν τη θέση του έξω δεξιά.
Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Ποτουρίδης.
Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Πάντελιτς θα προπονηθούν ή θα ακολουθήσουν, αντίστοιχα, τα προγράμματα αποκατάστασής τους, αύριο (24/10) στις 10:30.
www.sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...