Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Διαγωνισμός με θέμα το Μαραθώνιο από τη Nike!

Η Μάχη του Μαραθώνα διεξήχθη το 490 π.Χ. ανάμεσα στους Αθηναίους και Πλαταιείς από τη μια πλευρά και τους Πέρσες από την άλλη, στην πεδιάδα του Μαραθώνα της Αττικής. Έληξε με νίκη των Ελλήνων και σήμανε το τέλος της πρώτης ουσιαστικής απόπειρας της Περσικής αυτοκρατορίας, επί βασιλείας Δαρείου Α' να υποτάξει τις...
πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας. H Nike με αφορμή τη συμπλήρωση 2500 χρόνων από την μάχη του Μαραθώνα αποφάσισε να διεξάγει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό φωτογραφίας.
Στόχος της Nike είναι να τιμήσει τόσο τη ξεχωριστή αυτή σελίδα της ιστορίας, καθώς και ένα από τα σημαντικότερα αγωνίσματα, που κεντρίζει το ενδιαφέρον θεατών και αθλητών, μέχρι σήμερα.!
Με έμπνευση λοιπόν το Μαραθώνιο σαν αγώνισμα , η Νike καλεί όλους να βγάλουν μια φωτογραφία , που να απεικονίζει με τη δική τους προσέγγιση στο αγώνισμα του θάρρους και της προσπάθεια, όπου νικητής είναι η συμμετοχή.
Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν τη δική τους δημιουργική εκδοχή για τα ιδανικά του αγώνα. Να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, να πιάσουν τη φωτογραφική μηχανή και… να κερδίσουν ένα iPad της Apple. Πολλά υπέροχα δώρα θα περιμένουν πολλούς ακόμη τυχερούς του διαγωνισμού.
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους συμμετοχής στο www.capturethemoment.gr, και να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Μπείτε όλοι στο κλίμα του Μαραθωνίου και πάρτε μέρος στον πιο μοναδικό διαγωνισμό φωτογραφίας που έχει γίνει ποτέ με έμπνευση τον Μαραθώνιο!


cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...