Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης

του Δημήτρη Σκαρμούτσου
Καλοκαιριάζει και οι ντομάτες έρχονται πιο κοντά στο κανονικό τους άρωμα. Καιρός για ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης...


Υλικά:....

2-3 χοντροκομμένα κρεμμύδια
1 κιλό ντοματάκια (Σαντορινιά), χοντροκομμένα
φρέσκο δυόσμο
1 ποτήρι μπύρα
5-6 κουταλιές αλεύρι


Εκτέλεση:
Ανακατεύετε τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να κάνετε ένα μαλακό μείγμα


Σε ένα τηγάνι, ρίχνετε μπόλικο ελαιόλαδο και βάζετε κουταλιά κουταλιά το μείγμα. Γυρίζετε σταδιακά μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές προσέχοντας να μην σας κολλήσουν.


Μόλις τηγανιστούν τους βγάζετε από το τηγάνι και τους ακουμπάτε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Τους σερβίρετε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...