Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Παρασκευή

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά...

Κριός
Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να έχετε μια συζήτηση εμπιστευτική μ' ανθρώπους που δεν αισθάνεστε άνετα μαζί τους. Αυτή επίσης είναι η ημέρα, όπου μπορείτε να δεχτείτε βοήθεια από κάποιον δικηγόρο ή σύμβουλο, για θέματα προσωπικού περιεχομένου ή θέματα που αφορούν μια προσωπική σχέση. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για διακοπές ή για ένα διάλειμμα απ' την καθημερινή ρουτίνα. Θ' ανακαλύψετε πως ένα διάλειμμα απ' τις συνηθισμένες σας υποχρεώσεις, θα σας δώσει εσωτερική, πνευματική ανανέωση και έμπνευση. (Μία πλούσια εμπειρία στον πνευματικό και ψυχικό τομέα. Πιθανότητα ταξιδιού).
Ταύρος
Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά είναι καλύτερα σήμερα να επανελέγξετε προσεκτικά όλα τα σημαντικά ζητήματα. Είστε λίγο ευκολόπιστοι και μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε ή να εξαπατηθείτε, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Να αποφεύγετε οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή με ανθρώπους, που φαίνονται κάπως ανειλικρινείς ή ανέντιμοι, γιατί πιθανώς και να είναι.
Δίδυμοι
Η νοοτροπία σας απέναντι στη δουλειά σας, κάνει κάποια σκαμπανεβάσματα. Δυσαρεστείστε με μετριοπαθείς και μέτριες προόδους. Η φαντασία σας ανάβει και ονειρεύεστε μεγάλα επιτεύγματα. Η τρέχουσα κατάσταση των υποθέσεών σας, φαίνεται υπερβολικά μέτρια και περιορισμένη. Τείνετε να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε αισθήματα πληθωρικότητας και αισιοδοξίας σχετικά με νέες ιδέες, για το πώς θα εκπληρώσετε τα όνειρά σας και τα αισθήματά σας της απελπισίας, όταν τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται, φαίνονται αξεπέραστα.
Καρκίνος
Σήμερα σας προσελκύουν η πολιτική, τα οικονομικά, η φιλοσοφία, η θρησκεία και άλλα θέματα που είναι ανοιχτά προς μελέτη και όχι εντελώς προσκολλημένα σε επιστημονική ανάλυση. Είστε πιο φιλοσοφημένοι σήμερα και πιθανόν να νιώσετε πιο καθαρά απέναντι σε θέματα θρησκευτικής ή φιλοσοφικής φύσης. (Επιδίωξη ιδεαλιστικών ενδιαφερόντων. Τάσεις κερδοσκοπίας. Κέρδη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Διπλωματία στις σχέσεις).
Λέων
Έμπνευση, εκκεντρικότητα και φαντασία είναι τα θέματα κλειδιά, γι' αυτή τη χρονική ημέρα. Πιθανότατα να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι εντελώς έξω απ' τα συνηθισμένα. Μην πολεμάτε αυτή σας την ανάγκη. Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει λίγο τρελούτσικος . Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδεσμευτείτε από τους συνηθισμένους τρόπους, που ενεργείτε και να γίνετε πιο εκκεντρικοί και αστείοι.
Παρθένος
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες. Αυτή είναι η ημέρα για συναισθηματική και πνευματική ανανέωση, αλλά από σας εξαρτάται να το εκμεταλλευτείτε. (Μια προοδευτική πνευματική εξέλιξη. Η ενασχόληση. Περίεργα χόμπι και εμπνεύσεις. Αναγνώριση για κάτι πολύ ιδιαίτερο ή ιδιόρρυθμο).
Ζυγός
Αυτή είναι επίσης μια ημέρα, που μπορείτε να ανακαλύψετε πιο δημιουργικές, ευφάνταστες λύσεις για διάφορα προβλήματα. Η διαίσθησή σας είναι σήμερα εξαιρετική και οι ευφάνταστες αλλαγές που παρουσιάζονται είναι πιθανόν να αποδώσουν πολύ. (Μια αφοσίωση σε περίεργες ενασχολήσεις ή ενέργειες. Συχνή προσποίηση ή υποκρισία. Μια εσωτερική ανάγκη για να κάνει αγαθοεργίες ή να βοηθήσει κάποιους φίλους που έχουν ειδικές ανάγκες. Αποφάσεις που στηρίζονται στην διαίσθηση).
Σκορπιός
Ακόμα αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι με την προσωπική σας ζωή, τα προβλήματά σας θα φανούν ιδιαίτερα πιεστικά αυτή την ημέρα. Γάμος, αρραβώνας ή ένας δεύτερος μήνας του μέλιτος ίσως προκύψει αυτόν τον καιρό. Ίσως όμως επιδιώξετε να χωρίσετε με το σύντροφό σας, με την προοπτική να βρείτε την αισθηματική ολοκλήρωση που τόσο απεγνωσμένα ψάχνετε
Τοξότης
Αισθάνεστε περισσότερο άτονοι σήμερα, λιγότερο συγκεντρωμένοι στις εγκόσμιες εργασίες και πολύ πιθανό να γίνετε και λιγότερο ενεργητικοί. Από την άλλη πλευρά η φαντασία και η πνευματική σας ζωή γίνονται πολύ πιο δραστήριες και μπορεί να σας βοηθήσουν στο να εμπνευστείτε ορισμένες δημιουργικές ιδέες με ανάλογα θετικά αποτελέσματα. Από μια αρνητική σκοπιά ίσως να έχετε την τάση να σπαταλάτε την ενέργειά σας ή να αποφεύγετε την πραγματικότητα συστηματικά. Οι λόγοι βασικά μπορεί να βρίσκονται πίσω από μια φυσική αλλά περιοδική σωματική αδυναμία ή και κάποια ασθένεια.
Αιγόκερως
Αυτή την ημέρα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με γυναίκες και άτομα που είστε (ή ήσασταν κάποτε) πολύ δεμένοι μαζί τους. Μπορεί να επιθυμήσετε, να επισκεφθείτε, να γράψετε ή να τηλεφωνήσετε σε κάποιο άτομο που είχατε σχέσεις μαζί του κατά το παρελθόν. Η επιστροφή στις ρίζες σας είναι το κύριο θέμα σήμερα, με κάποια έμφαση στο να εξετάσετε το παρελθόν σας αντικειμενικά.
Υδροχόος
Οι σκέψεις σας και η διανοητικότητά σας θα είναι μάλλον απαισιόδοξες ή κατηφείς σήμερα. Βλέπετε την υπερβολή, την ανοησία ή την αδυναμία εφαρμογής στα σχέδια των άλλων. Επίσης η επικοινωνία με τους άλλους θα παρουσιάσει κάποια δυσκολία ή δεν θα είναι όπως εσείς θα θέλατε να είναι.
Ιχθύες
Η λήψη αποφάσεων, η κατάστρωση μακροπρόθεσμων σχεδίων ευνοείται σήμερα. Η κρίση σας είναι ορθή σε οποιοδήποτε "κλείσιμο" επαγγελματικών συμβολαίων ή οικογενειακών συμφωνιών. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με διάφορους τρόπους. Το ξεκαθάρισμα παλιών υποθέσεων με ευνοϊκούς όρους για σας είναι πολύ πιθανό σήμερα.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...