Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αγγελική Νικολούλη Οι διακοπές στη Μύκονο

Ενάμιση χρόνο μετά την διάλυση του γάμου της με τον Γιάννη Μουσούλη, η δημοφιλής δημοσιογράφος επιμένει πάντως να μην κοινοποιεί τους λόγους που οδήγησαν εκείνη και τον πρώην σύζυγο της σε οριστικό χωρισμό έπειτα από είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου.
«Όπως έχει δηλώσει και η ίδια την περίοδο που έγινε γνωστό ότι χωρίζει, από αυτόν το γάμο κρατά μόνο τις καλές στιγμές
με τον πρώην σύζυγο της, καθώς τους ενώνει ένα παιδί για το οποίο είναι και οι δύο πολύ περήφανοι» λέει στο People άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον.
Σήμερα έχει καταφέρει να δείχνει πλέον πιο ανανεωμένη και ευδιάθετη και φίλοι της λένε πως το φετινό καλοκαίρι είναι ένα από τα πιο ωραία της ζωής της.
«Έπειτα από αρκετό μεγάλο διάστημα, η Αγγελική φέτος ένιωσε την ανάγκη να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με ανθρώπους που είχε να δει αρκετό καιρό.
Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκε τις προσκλήσεις που της απηύθυναν προκειμένου να βρεθεί στα μέρη που την είχαν καλέσει.
Άλλωστε, οι φίλοι της ήταν εκείνοι που τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της. Φέτος όμως, και με την ψυχολογία της να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, η παρέα των καλών της φίλων ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν» λέει συνεργάτης της δημοσιογράφου για να συνεχίσει συμπληρώνοντας: «Αν και η Αγγελική δεν κάνει σχέδια όσον αφορά την προσωπική της ζωή, ωστόσο τώρα είναι πλέον έτοιμη για το επόμενο βήμα και γιατί- όχι;- μια νέα σχέση.
Άλλωστε, η ίδια είναι ένας πολύ ζωντανός και ευδιάθετος άνθρωπος, με τρομερό χιούμορ, που πάνω απ' όλα αγαπάει τη ζωή».

yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...