Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Δεν βιάζονται στον Ολυμπιακό για τον Μιραλάς

Πλατιά χαμόγελα σκόρπισε η εξαιρετική απόδοση του Κέβιν Μιραλάς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του. Στη διοίκηση τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τις εμφανίσεις του Βέλγου, που είναι δανεικός από την Σεντ Ετιέν, και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς η ενεργοποίηση της οψιόν του μοιάζει δεδομένη. Στο Λιμάνι πάντως δεν βιάζονται, θέλοντας να
δουν κι άλλα δείγματα γραφής από τον 23χρονο.
Απέναντι στην ομάδα του Βόλου ο Ολυμπιακός δεν έπιασε την απόδοση της προηγούμενης αγωνιστικής και αυτό, που κρατάει κάποιος από το παιχνίδι είναι αναμφισβήτητα η εμφάνιση του Μιραλάς. Ο Βέγλος ήταν... όλα τα λεφτά και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Βαλβέρδε, κάνοντας παράλληλα τους διοικούντες να ψηφίζουν ήδη υπέρ της παραμονής του.
Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Μιραλάς με τον Ολυμπιακό δίνει το δικαίωμα στους «ερυθρολεύκους» να ενεργοποιήσουν την οψιόν του μέχρι το τέλος του έτους, ειδάλλως η Σεντ Ετιέν θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει ή ακόμα και να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της.
Διοίκηση και Βαλβέρδε είναι ικανοποιημένοι με τον 23χρονο επιθετικό, ωστόσο οι ιθύνοντες το συλλόγου δεν θα βιαστούν να τον κάνουν 100% δικό τους.
Κι αυτό γιατί θέλουν να τον παρακολουθήσουν και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να έχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένη άποψη. Ο βάσκος τεχνικός πάντως τον πιστεύει και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητές του.
Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά σχετικά με το μέλλον του Μιραλάς, καθώς ο Ολυμπιακός οποιαδήποτε στιγμή θελήσει μέχρι τον Δεκέμβρη μπορεί να πληρώσει τα 2 εκ. ευρώ, που έχει συμφωνήσει με την Σεντ Ετιέν και να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2014.
Άλλωστε κι ο ίδιος τόνισε πως νιώθει πολύ καλά στο Λιμάνι, κάτι που φαίνεται από την διάθεση για να διακριθεί και την ενέργεια που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.


sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...