Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

H «αρρώστια» του Άγιου Παντελεήμονα

του Μόδεστου Σιώτου
Πριν από λίγες μέρες, «αγανακτισμένοι κάτοικοι» του Αγίου Παντελεήμονα επιτέθηκαν με γιαούρτια, αυγά και πέτρες στον ΑΛ. Αλαβάνο, την Ε. Πορτάλιου και τις συνοδείες τους. Μάλιστα, οι «κάτοικοι» έσπασαν και τα...

Ιταλική πόλη απαγορεύει τις μίνι-φούστες

Η ιταλική πόλη Castellammare di Stabia θέλει να απαγορεύσει τις μίνι-φούστες, τα χαμηλοκάβαλα τζιν παντελόνια και οτιδήποτε μπορεί να θεωρεί ως προκλητικό ή ως αντικοινωνική συμπεριφορά.
Ο δήμαρχος της παραθαλάσσιας πόλης κ Luigi Bobbio δήλωσε ότι...

"Καλλικράτη" στην ΕΛ.ΑΣ. προανήγγειλε ο Παπουτσής

Εφαρμογή σχεδίου αξιολόγησης και συνένωσης αστυνομικών υπηρεσιών μελετάται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως ανακοίνωσε ο Χ. Παπουτσής.
Ο κ. Παπουτσής είπε ότι μελετάται η διάταξη των αστυνομικών υπηρεσιών σήμερα και δεν αποκλείεται να...

Μυστικά ομορφιάς από τη Ζιμπάμπουε!

Συνταγές ομορφιάς απ' όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιούνται εδώ κι αιώνες από γενιές και γενιές με τον ίδιο ενθουσιασμό. Αν και δεν είναι από τα αγαπημένα φαγητά, οι μπάμιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καλλυντικό.
Αφού βράσουν, τις λιώνετε μέχρι να...

Γουρουνάκια …τσέπης για το σπίτι!

Είναι μικροσκοπικά, κατάλληλα για κατοικίδια, τηρούν τους κανόνες υγιεινής και φυσικά, γρυλίζουν! Αποτελούν τη νέα «τρέλα» πολλών διασημοτήτων και όχι μόνο…
Βασικές πληροφορίες για αυτά είναι ότι το ύψος τους κυμαίνεται από 12 έως 18 πόντους, είναι εγκεκριμένα από το...

Γεύση στους πνεύμονες

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά ότι, εκτός από τη γλώσσα, και οι πνεύμονες διαθέτουν δικούς τους "υποδοχείς γεύσης", που τους ωθούν να ανοίξουν μόλις "γευτούν" κάτι πικρό, ένα εύρημα που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για...

2 δισ. ευρώ οι ακάλυπτες επιταγές το 2010

Τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ θα αγγίξουν οι ακάλυπτες επιταγές μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, μήνας που λήγουν αρκετές μεταχρονολογημένες επιταγές όπως υποστηρίζει ο Β.Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδία Εμπόρων Ελλάδος.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως...

Τόνοι κάνναβης στα χέρια αστυνομικών

Σε μια κατάσχεση ρεκόρ συνολικά 6,15 τόνων χασίς προχώρησε σήμερα η χωροφυλακή στη νοτιοανατολική Τουρκία και για την υπόθεση αυτή συνέλαβε 7 άτομα.
Η κατάσχεση έγινε στη διάρκεια επιχείρησης που είχε συντονιστεί σε...

Κοντή και παχουλή η γυναίκα του μέλλοντος

Όλες οι γυναίκες που δεν αποτελούν το κλαστικό παράδειγμα της ψηλής, ξανθιάς, με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και τα καταγάλανα μάτια , οι περισσότερες δηλαδή, μπορούν να ελπίζουν!
Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι η γυναίκα του μέλλοντος θα είναι...

Χρηματοδότησαν γερουσιαστές που αμφισβήτησαν την υπερθέρμανση του πλανήτη

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως μεγάλες ευρωπαϊκές βιομηχανίες, χρηματοδότησαν πολέμιους της νομοθεσίας για την προστασία του κλίματος στις ΗΠΑ.
Εταιρίες όπως οι γερμανικές Bayer και BASF και οι γαλλικές Lafarge και GDF-Suez, χρηματοδότησαν Αμερικανούς γερουσιαστές που αμφισβητούν τους κινδύνους της υπερθέρμανσης του πλανήτη, σύμφωνα με...

Θηλασμός κατά του καρκίνου του μαστού

Ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού μειώνεται κατά 7% στις γυναίκες που θηλάζουν 6-7 μήνες.
Τα στοιχεία αυτά επισημάνθηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με θέμα «Η Πρόληψη Σώζει Ζωές έλα..άκουσε...αποΣΤΗΘΙΣΕ» που διοργάνωσε η Κοσμητεία της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ, στο πλαίσιο του «Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού».
Κάθε χρόνο στη...

Έως τις 21:30 η ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος σε μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες

Την εκτίμηση ότι το αργότερο στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου θα υπάρχει μια σαφής εκτίμηση για τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της Singular Logic, Γιάννης Καρακαδάς.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ...

Φόβοι για παραγραφές στην υπόθεση Siemens

Ο φόβος της παραγραφής τυχόν αδικημάτων όσον αφορά τη σύμβαση της Siemens, η οποία υπεγράφη το 1999 επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με το ελληνικό δημόσιο, για την προμήθεια των ηλεκτρονικών μερών του πυραυλικού συστήματος Patriot, …

Η Frontex στα ελληνικά σύνορα

Διευκρινίσεις για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ικανοποιήσει το αίτημα της Ελλάδας σχετικά με την ανάπτυξη δύναμης της Frontex στον Εβρο, ώστε να αντιμετωπιστεί το αυξανόμενο κύμα λαθρομεταναστών, έδωσε στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της...

Έξω... και με άσχημο καιρό!

Ακόμα και όταν έχει υγρασία και ο καιρός είναι μουντός, τα παιδιά επιβάλλεται να βγαίνουν έξω και να παίζουν. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσαρμοστεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να ...

Κωδική ονομασία «Σφυροκόπημα»

Δύο άτομα σε βάρος των οποίων είχαν σχηματιστεί δικογραφίες για τη μεγάλη υπόθεση διακίνησης παιδικής πορνογραφίας μέσω Ίντερνετ με την κωδική ονομασία «Σφυροκόπημα» συνελήφθησαν χθες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για 50χρονο ο οποίος είχε κατηγορηθεί πριν από ένα χρόνο για...

Οι μέλισσες λύνουν το γρίφο του «περιοδεύοντος πωλητή»

Μπορεί να λέμε για τους ανθρώπους που γυρίζουν από 'δω κι από 'κει πως γυρίζουν σαν τις μέλισσες αλλά πρόκειται προφανώς για μία μεγάλη παρεξήγηση!
Οι μέλισσες δεν γυρίζουν καθόλου στην τύχη αλλά πετούν επιλέγοντας πάντα τη συντομότερη δυνατή διαδρομή. Με τον τρόπο αυτό αφενός εξοικονομούν ενέργεια αφετέρου...

Playboy: 75.000$ για γυμνή φωτογράφιση της Oksana

Η Oksana Grigorieva δέχτηκε πρόταση από τους υπευθύνους του περιοδικού Playboy να φωτογραφηθεί γυμνή για τις ανάγκες του περιοδικού με το αζημίωτο φυσικά!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ποσό που της προτάθηκε προκειμένου να...

Επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, ο σταθμός ΚΑΤ, του ηλεκτρικού στο ρεύμα καθόδου

Καλά νέα για τους πολίτες που χρησιμοποιούν το τρένο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, καθώς από μεθαύριο Τετάρτη, στις 27 Οκτωβρίου επαναλειτουργεί ο σταθμός ΚΑΤ του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, στο ρεύμα καθόδου.
Έτσι, οι διερχόμενοι συρμοί από το ...

Ποιοτική και όχι ποσοτική η διαφορά στα χρόνια ζωής των υπέρβαρων

Η ποιότητα ζωής και όχι ο αριθμός των χρόνων διαφέρει στα ελαφρώς υπέρβαρα άτομα σε σύγκριση με όσους έχουν φυσιολογικό βάρος, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, που υποστηρίζει πως οι “παχουλοί” φτάνουν ως τα βαθιά γεράματα.
Ειδικότερα, όπως υπογραμμίζει η...

Άφαντος ο 38χρονος δραπέτης

Ασύλληπτος παραμένει ο 38χρονος που είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και απέδρασε το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη μεταφορά του από τα κρατητήρια του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πιερίας προς το Αστυνομικό Τμήμα της Κατερίνης.
Παρά τις έρευνες των αστυνομικών, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του δράστη.
Για την υπόθεση έχουν τεθεί σε...

Στην "ουρά" για εισιτήρια για την πρώτη 3D ταινία πορνό!

Η πρώτη 3D ταινία ερωτικού περιεχομένου είναι πλέον γεγονός. Κάποιοι έχουν ήδη σπεύσει να κλείσουν εισιτήρια προκειμένου να την απολαύσουν από κοντά.
Η πρώτη 3D ταινία πορνό είναι γεγονός και ονομάζειται Sex and Zen. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...